Originally Posted by Wonderwoman Bistte son bi yükseliş 102 k sonra 94 k düşüş bekliyorum yorumlariniz nedir arkadaşlar [emoji6] Bir süre daha beklersiniz [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Cannnnn Bir süre daha beklersiniz [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cannnnnnnnnn ırz-a tasaddi başladı [emoji23][emoji6] Not:Haksiz çıkmayı çok isterim .
Originally Posted by Wonderwoman Cannnnnnnnnn ırz-a tasaddi başladı [emoji23][emoji6] Not:Haksiz çıkmayı çok isterim . [emoji15] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Wonderwoman Cannnnnnnnnn ırz-a tasaddi başladı [emoji23][emoji6] Not:Haksiz çıkmayı çok isterim . Bu abla demişti valla Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by hectoral Bu abla demişti valla Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi "cash is king" [emoji41]
Originally Posted by Wonderwoman "cash is king" [emoji41] 94 bin biraz abartılı olmadı mı. Zira bu ırza tasaddi den çok ötesi olur. Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by hectoral 94 bin biraz abartılı olmadı mı. Zira bu ırza tasaddi den çok ötesi olur. Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben bilmem Pala bilir Pala nereyeee ben orayaaa [emoji23][emoji1787]
Forum Rules
Yer İmleri