Senenin son kampanyalı dolarını satıyorlar galiba
Printable View
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Soçi'deki görüşmesi sona erdi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 2 saat 45 dakika sürdü. Putin, görüşme sonrasında uğurlama yaparken Erdoğan ile bir süre ayaküstü sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'antikor sayısının kaç olduğunu' sorması üzerine Putin, 15 veya 16 olduğunu ancak tam hatırlamadığını dile getirdi. Erdoğan ise bu miktarın oldukça düşük olduğunu, kendisinin antikor sayısının 1000’in üzerinde olduğunu söyledi.
Bana 9 yeter , kredi kartı son ödemeye yetişir inşallah :oleyo:, dolarlar ucuza gitmesin
Galiba 8 seviyelerin son günlerini yaşıyoruz nasıl 7 seviyelerin son günlerini yaşadıysak.
Şimdi çomarlar 3-5 puan düşse nah aldınızmı derler,zaten biz bu deyimlere alıştık 3 cıvarından beri:evil:
Dolar/TL 8.9563
Son 15 günde hammaddeme ( kağıt- karton) net % 20 zam geldi.
Piyasalara bunun ( ambalaj üreticisi olduğumdan ) direk aynı oranda etkisi olacaktır.
Döviz arttı bankada ki paramız arttı derken aslında yaşam kalitenizi düşürecek seviye de zamların geleceğini de unutmamak lazım.
mb faiz indirimi, global kriz endişeleri ve dolar endeksinin yükseliyor olması sebebiyle tüm para birimleri karşısında dolar yükseliyor.
reis senin bu seferki ziyaret uzun sürecek gibi
Stopaj uzamayacak tüyosu alan zevat isleme başladı herhal:)
Ülke ne hale geldi arkadaş Memlekette adam kalmamış da PPK kurul üyeliği için ABD de yaşayan birini seçmişiz...
Dünya yazarı: Merkez Bankası PPK üyelerinden Abdullah Yavaş ABD'de yaşıyor ve her ay toplantı için Türkiye'ye geliyormuş. Bugüne kadarki uçak bileti faturasının 700 bin doları geçtiği hesaplanıyor
https://www.indyturk.com/node/417591...y3q_Ww.twitter
Enflasyonu artırmadan alınız - çekirdeklerinizi - açınız şu linki eğlenesiniz.
https://twitter.com/search?q=%22Dola...ertical=trends
Sn. egeduk , ülke içinde kayda değer bir haber yok. hep ecnebilerin işi bunlar. Adamlar ülke yönetmeyi bırak bütçe yönetmeyi beceremiyorlar ( ABD borç tavanı meselesi ) . Bizi kıskanmadan sorsalar oraları da düze çıkarırız. Onların 328 milyar dolara yapamadıklarını bizimkiler 128 milyar dolara yaparlar üzerine de teşekkür alırlar.
Yarın sizin ıslak sopalar sabahtan çıkarılır. Sonra deli deliyi görünce misali sopalar saklanır gibi. yatırım tavsiyesi değildir.
Bi 100 puan daha bahçe duvarı indirilirse, İHA lar düze çıkar diyorum ve ekliyorum önemli olan fıstık enflasyondur, yok fındık mıydı neydi yaw...:whistling:
Çekirdek olmasın? :whistling:
çok da abartılı bi durum yok aslında.. 12 aylık çakma tüfe %19... üfe %45..
12 ay dolar kuru artış %14 küsur.
tüketiciye yansıyan gerçek enflasyonun %30-40 larda olduğu düşünülürse.. dolar 10-11 bandında bir yerlerde olmalıydı bugünlerde, cebimizdeki paranın(benjaminin) alım değerini korumuş.. enflasyon karşısında ezilmemiş olmak için.
Faiz haram, enflasyon kader diyorum ve Cennetin 7 nci Katından GYO hisselerini halka arz ediyorum, binali pardon binanaleyh sonunu düşünen kahraman olamaz, NASD**, DJI, DAX, DXY, US10Y, topunuz gelin uleyn..
CNNTürk'te, Selvi, Bedri Baykam, Mete Yarar, Murat Gezici, Ahmet Hakan program yapıyorlar, programın adı Tarafsız Bölge...
Alacakaranlık kuşağına düştüm birden, önceki mesajlar için pardon...:evil:
Bazen bende izliyorum,ama çizgi komedi misali,yahu ülke batağın eşiğinde neyi tartışıyorlar acep,olası bir seçimde yok olmalar başlıyacak,belediye seçimlernde gördük,üstelik o zamandan çok kötü zamandayız,verilen vaadlerin hiçbiri yapılmadı millet kandırıldı:notr:
Reuters’ın Eyül ayı TÜFE anketinde %19,7’ye yükselmesi, aylık bazda ise %1,35 bekleniyor.
Stopajdan haber var mı :)
Ekimde overshoot gelir birileri kovulur biri gelir. Ülkeyle trade yapan tayfa parayı çukkalar.
Hepsini planlı yapıyorlar. Kimse aptal değil...
Swaplar varya :evil:...Tabiki karşıya ödemeside:Sad:...Yakında bir KHK çıkartırlar bütün bankalardaki dövizlere el koyduk diye ve hiç şaşımasın kimse,evlerde yastık bank baskınları,tabiki bunları yapmaya yürek ister,çünkü Suriye olayı yüzünden genarellerin istifasını gördük,peki baskınları kim yapacak,troller,sadat yapacak değilya:rtfm:
DXY 94.742 yi geçerse, olayın boyutu değişir...
TR10Y 2021 zirvesine gidiyor 18.473, muhtemelen geçecek 20 küsurlara...ABD 10 yıllıklar da 1.70 lere görünüyor...
Kim neye bakarak plan yapıyor bilmiyorum ama, 2022 kur hedeflerinde daha ciddi olmak gerek, hem DXY 105 lere gidecek, hem USDTRY 9.60 olmaz...birinden biri olmaz, en azından...
yorum yazmıcam..
denedim sildim..
+18 bulvar gazetesi gibi oldu. şafak kalitesini yakalayamadım.:he:
grafikle idare edin :))
https://files.catbox.moe/w0nlu8.JPG
Bi 10 milyar, bi 10 milyarlık swap daha.. Belki Japonya ile swap anlaşması yapıp 9.30 seviylerinden dönmesini sağlarlar. Kimbilir.
Yenilenmiş ürün nitelikli cep telefonlarının KDV oranı yüzde 18'den yüzde 1’e indirildi-Resmi Gazete