Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yuuuh

başk diyecek bir şeu bulamadım

galiba crash hakkaten yolda bu sefer
    çok da abartılı bi durum yok aslında.. 12 aylık çakma tüfe %19... üfe %45..

12 ay dolar kuru artış %14 küsur.

tüketiciye yansıyan gerçek enflasyonun %30-40 larda olduğu düşünülürse.. dolar 10-11 bandında bir yerlerde olmalıydı bugünlerde, cebimizdeki paranın(benjaminin) alım değerini korumuş.. enflasyon karşısında ezilmemiş olmak için.

2. Faiz haram, enflasyon kader diyorum ve Cennetin 7 nci Katından GYO hisselerini halka arz ediyorum, binali pardon binanaleyh sonunu düşünen kahraman olamaz, NASD**, DJI, DAX, DXY, US10Y, topunuz gelin uleyn..

3. CNNTürk'te, Selvi, Bedri Baykam, Mete Yarar, Murat Gezici, Ahmet Hakan program yapıyorlar, programın adı Tarafsız Bölge...

Alacakaranlık kuşağına düştüm birden, önceki mesajlar için pardon...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    CNNTürk'te, Selvi, Bedri Baykam, Mete Yarar, Murat Gezici, Ahmet Hakan program yapıyorlar, programın adı Tarafsız Bölge...

Alacakaranlık kuşağına düştüm birden, önceki mesajlar için pardon...
    Bazen bende izliyorum,ama çizgi komedi misali,yahu ülke batağın eşiğinde neyi tartışıyorlar acep,olası bir seçimde yok olmalar başlıyacak,belediye seçimlernde gördük,üstelik o zamandan çok kötü zamandayız,verilen vaadlerin hiçbiri yapılmadı millet kandırıldı

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    çok da abartılı bi durum yok aslında.. 12 aylık çakma tüfe %19... üfe %45..

12 ay dolar kuru artış %14 küsur.

tüketiciye yansıyan gerçek enflasyonun %30-40 larda olduğu düşünülürse.. dolar 10-11 bandında bir yerlerde olmalıydı bugünlerde, cebimizdeki paranın(benjaminin) alım değerini korumuş.. enflasyon karşısında ezilmemiş olmak için.
    abartılı olan durum öncesinde 128 milyar doların erimiş olması
    doları tutmak için mb.rezervlerini çıpa olarak kullandılar, ya bundan sonra..?

6. Reuters’ın Eyül ayı TÜFE anketinde %19,7’ye yükselmesi, aylık bazda ise %1,35 bekleniyor.

Stopajdan haber var mı

Ekimde overshoot gelir birileri kovulur biri gelir. Ülkeyle trade yapan tayfa parayı çukkalar.

Hepsini planlı yapıyorlar. Kimse aptal değil...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    abartılı olan durum öncesinde 128 milyar doların erimiş olması
    doları tutmak için mb.rezervlerini çıpa olarak kullandılar, ya bundan sonra..?
    Swaplar varya ...Tabiki karşıya ödemeside...Yakında bir KHK çıkartırlar bütün bankalardaki dövizlere el koyduk diye ve hiç şaşımasın kimse,evlerde yastık bank baskınları,tabiki bunları yapmaya yürek ister,çünkü Suriye olayı yüzünden genarellerin istifasını gördük,peki baskınları kim yapacak,troller,sadat yapacak değilya

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bazen bende izliyorum,ama çizgi komedi misali,yahu ülke batağın eşiğinde neyi tartışıyorlar acep,olası bir seçimde yok olmalar başlıyacak,belediye seçimlernde gördük,üstelik o zamandan çok kötü zamandayız,verilen vaadlerin hiçbiri yapılmadı millet kandırıldı
    İmamoğlu aday olmasın, illa Kılıçdaroğlu aday olsun diyorlar, İBB CB lığından daha önemli diyorlar

Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •