şu ayu kardeşinize verin yetkiyi verin sermayeyi 2 günde borsa nasıl düşürülüyormuş görün :oleyo::drunk::oleyo::drunk:
Printable View
şu ayu kardeşinize verin yetkiyi verin sermayeyi 2 günde borsa nasıl düşürülüyormuş görün :oleyo::drunk::oleyo::drunk:
Kamu bankaları hariç özel sektör bankalarımızın durumu iyi. Hatta aldıkları yurt dışı sendikasyon kredi faizlerine bakarsanız devletten bile daha fazla itibar gösteriyor yurt dışı finansman kurumları.
Fiyatları da çok çok ucuz , uzun süre banka hissesi taşıyanın parası döviz cinsi eridi gitti. Ara ara teknik hareketler yapıyor olsalarda erken seçim kararı ve hükümet değişimi olması durumunda banka hissesinde pozisyon alırım çok düşünmeden açıkcası...
Tüm bankalar bunu fiyatlar anında tepki verir ama dediğim gibi favorim 2 banka isctr yapıM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benzine dün 44 kr yarın da 28 kr zam eklemeleri devam ediyor.
herkes seçim olsa da bunlar gitse ben de isc alsam diyor...
Bakalım ilk kim alacak isc'yi...
benzini longlayabilsek keşke...
bankalardan akbank
holdinglerden kchol
bilançolardan eregl
şimdi bu elçi krizinde kim geri adım attı....
havuz medyasında baksan dünya lideri dünyayı korkuttu...
yabancı basına baksan erdogan geri adım attı...
kimse kusura bakmasın ama ben bu forumda banka bilançosundan annayan adam hiç görmedim...
bu da normal.. çok karışık mevzu...
bir de kisme yazmıyor ama son yıllarda pankaların faiz dışı gelirlerinde de yasal düzenlemeler oldu.
kart ücretinden tut eftsine pos komisyonuna kadar bunlar önemli kalemlerdi...
tabi bizim bazı bankalar masa sandalye yazılım parasına indiğinden detaya inmeye de çok gerek yok.. bence.
Benzine zam yağmuru! Daha bugün 44 kuruş gelmişti, 28 kuruş daha geliyor
Bu ayu kardeşinize verin yetkiyi hayat standardınızı shortlasın :oleyo::oleyo::oleyo:
Kapıcılar bi zahmet dolmuşa binsin :oleyo::oleyo::oleyo:
Neyse abi ben kağıt pazarlıyor şeysine düşmek istemiyorum, buraya yazıyorum sonra ekrana bakıyorum ekranda altta yazmış 50 milyon üste yazmış 50 milyon, ne diyeyim hayırlısı olsun benim kafa böyle temelde bana göre en basit mantığım ucuz maldan asla para kaybetmedim, ucuz malı da bu millete satamazsın bin tane kulp bulur ama UCUZ DİYE ALMAZ aslında, ben ucuz diye alabilen adamım o özelliğimi kullanmaya devam edeceğim hayırlısıyla.
Karakemal & akçay sizin bankayı benim banka geçermi :)
güzel maç olsun .
Görmemiş gibi mal alıyorlar..:)
sindoma ralli için ne neden var diyordun..
Sence buradan sağlam bi ralli çıkacak mı..?
Bak BABO da altın vuruş açmış..
Toplantım var öğleden sonra burada olurum 1510 pıs 100 kısa vade hedef.
kolay gelsin.
70 lira iken tüpraş ucuzdu.
Şu an ykb ucuz.
8 lirayken aselsan ucuzdu.
3 liraya tekfen ucuzdu.
DOHOL şu an çok ucuz.
Bunlar bana göre ucuz.
faiz 20, beklentim 4 fk, 4 fk altında borcu yönetilebilir olan şirketler bana göre ucuz. Tüpraş farklı o zarardan kara geçtiği için ucuz. Bu şekilde.
Hep boğa da değiliz mesela 47 lira iken ASELSAN pahalı dedik başlıkta. Linç yedik. Sene 2017 idi.
162.000 2/10 cort oldum...spot 163.000 aşarsa manuel stop...bol şanslar...
Buradan cort denenmez mi fazla abarttı ama trend çok güçlü olduğu için dönemiyorum bi de vade sonu. Poz yok.
Ucuz ucuz yazdık diye şey olmasın baya short açtık kapattık long da açtık kapattık viop farklı daytrade burası.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle ben de sizin işlemleri beğeniyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mazot olmak iyi birsey değildir.
Bol kazançlar,
Çoğunluk açılan poz. neredeyse o yana sürüyor.
İyi çalışmalar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şindi senaryo şöle olabilir bankalardan ucuz kredi çekilir o krediyle ucuz şey alınır ucuz hisse alınır o şeyler ve hisseler 3 ay sonra yüksekten satılır sen sağ ben selamet
Evet evet SHORT..
Endekste ko tavrınız toaso ile aynı..
Teşekkürler palooooocan
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimizde spot mal gani gani olduğu için boğayız..
El mahkum..
El sabır..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mazut olma efsane ol dayu,
bugünün siftahını yapalım mı yoksa eccük daha bekleyelim mi şahit abi
Subjektif kanaatten başka ne var da şort poz açılıyor?! Vallahi anlamak mümkün değil..
vob: 1634 kuvvetli dirençtir.
sayın forumdaşlar mazotta olacağız mutlaka...yanılacağız kaybedeceğiz. tahminimiz doğru çıkacak kazanacağız çarkın suyu ölçüsünde...küçük yatırımcı nereye meyilli palacan ne yöne sürecek bilme şansımız yok en azından ben anlayamıyorum...fakat paylaşım sonrası negatif kinayeli dokundurmalar hoş olmamakta...bol şanslar...
ereğlileri kaptırdım, biraz kchol relize ettim, artık bi satış gelirse kısmet işi, aşağıdan yerine koyarız
ama short oynamayı düşünmüyorum
9,35 dolar alırım şimdiden söylim...