Sayfa 146/1003 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. şu ayu kardeşinize verin yetkiyi verin sermayeyi 2 günde borsa nasıl düşürülüyormuş görün
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi yapı kredi bankası 2 fk. 2 abi. Kağıt 2.5 lira, senelik kazancı 1.3 lira olacak bakın görün.

Bereket enerji batmış. Abi ya batmadı ise? 2 fk. 2 Abi 3 değil 5 7 10 12 20 30 değil 2 fk.

1, 2. 2. Sene 2.6 tl karın olacak.

Yani benim maliyetim 1 lira altı ama, hadi bugün aldın diyelim, abicim batmaz ise 2 sene sonra bugün ödediğin para cebinde.

Abi ben mi gerizekaliyim, insanlar mı kafayı yedi? Nasıl Abi. Halk anladık devlet batırdı. Hadi vakıf çöp. Akbank it si zayıf sistemi kesildi.

Boynuzlu Abi. En yüksek hacmi yapan araci kurum onda. En güçlü grubun komple maaşları onda. Ben anlamıyorum Abi. Ben bu borsa işini çok uğraştım kafayı uşuttum herhalde. Ne olacak Abi 1 lira olsun alayım mı diyorsunuz ne diyorsunuz beklenti ne ben anlamıyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kamu bankaları hariç özel sektör bankalarımızın durumu iyi. Hatta aldıkları yurt dışı sendikasyon kredi faizlerine bakarsanız devletten bile daha fazla itibar gösteriyor yurt dışı finansman kurumları.
    Fiyatları da çok çok ucuz , uzun süre banka hissesi taşıyanın parası döviz cinsi eridi gitti. Ara ara teknik hareketler yapıyor olsalarda erken seçim kararı ve hükümet değişimi olması durumunda banka hissesinde pozisyon alırım çok düşünmeden açıkcası...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Tüm bankalar bunu fiyatlar anında tepki verir ama dediğim gibi favorim 2 banka isctr yapı
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Kamu bankaları hariç özel sektör bankalarımızın durumu iyi. Hatta aldıkları yurt dışı sendikasyon kredi faizlerine bakarsanız devletten bile daha fazla itibar gösteriyor yurt dışı finansman kurumları.
    Fiyatları da çok çok ucuz , uzun süre banka hissesi taşıyanın parası döviz cinsi eridi gitti. Ara ara teknik hareketler yapıyor olsalarda erken seçim kararı ve hükümet değişimi olması durumunda banka hissesinde pozisyon alırım çok düşünmeden açıkcası...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. benzine dün 44 kr yarın da 28 kr zam eklemeleri devam ediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    benzine dün 44 kr yarın da 28 kr zam eklemeleri devam ediyor.
    dün gece depoyu fulledik artık deponun boşalma hızı benzinin zam hızından daha yavaş kalıyor...

6. herkes seçim olsa da bunlar gitse ben de isc alsam diyor...
    Bakalım ilk kim alacak isc'yi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    herkes seçim olsa da bunlar gitse ben de isc alsam diyor...
    Bakalım ilk kim alacak isc'yi...
    dün başladık bakalım. çok fazla değil. taşımaya değer.

zaten seçim lafları dolaşmaya başlarsa ardından yetişemeyiz. zarı attık.
    audentes Fortuna iuvat

8. benzini longlayabilsek keşke...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 146/1003 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •