Artan

50,40 10 18:10
29,92 10 18:10
492,25 10 18:10
202,50 9.99 18:10
9,48 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

157,50 -10 18:10
6,66 -10 18:10
100,20 -9.97 18:10
72,50 -9.94 18:10
3,31 -9.81 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

27.677.638.160,25 18:10
16.948.679.873,75 18:10
14.724.238.047,17 18:10
14.574.875.808,09 18:10
14.419.501.002,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi yapı kredi bankası 2 fk. 2 abi. Kağıt 2.5 lira, senelik kazancı 1.3 lira olacak bakın görün.

Bereket enerji batmış. Abi ya batmadı ise? 2 fk. 2 Abi 3 değil 5 7 10 12 20 30 değil 2 fk.

1, 2. 2. Sene 2.6 tl karın olacak.

Yani benim maliyetim 1 lira altı ama, hadi bugün aldın diyelim, abicim batmaz ise 2 sene sonra bugün ödediğin para cebinde.

Abi ben mi gerizekaliyim, insanlar mı kafayı yedi? Nasıl Abi. Halk anladık devlet batırdı. Hadi vakıf çöp. Akbank it si zayıf sistemi kesildi.

Boynuzlu Abi. En yüksek hacmi yapan araci kurum onda. En güçlü grubun komple maaşları onda. Ben anlamıyorum Abi. Ben bu borsa işini çok uğraştım kafayı uşuttum herhalde. Ne olacak Abi 1 lira olsun alayım mı diyorsunuz ne diyorsunuz beklenti ne ben anlamıyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kamu bankaları hariç özel sektör bankalarımızın durumu iyi. Hatta aldıkları yurt dışı sendikasyon kredi faizlerine bakarsanız devletten bile daha fazla itibar gösteriyor yurt dışı finansman kurumları.
    Fiyatları da çok çok ucuz , uzun süre banka hissesi taşıyanın parası döviz cinsi eridi gitti. Ara ara teknik hareketler yapıyor olsalarda erken seçim kararı ve hükümet değişimi olması durumunda banka hissesinde pozisyon alırım çok düşünmeden açıkcası...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Tüm bankalar bunu fiyatlar anında tepki verir ama dediğim gibi favorim 2 banka isctr yapı
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Kamu bankaları hariç özel sektör bankalarımızın durumu iyi. Hatta aldıkları yurt dışı sendikasyon kredi faizlerine bakarsanız devletten bile daha fazla itibar gösteriyor yurt dışı finansman kurumları.
    Fiyatları da çok çok ucuz , uzun süre banka hissesi taşıyanın parası döviz cinsi eridi gitti. Ara ara teknik hareketler yapıyor olsalarda erken seçim kararı ve hükümet değişimi olması durumunda banka hissesinde pozisyon alırım çok düşünmeden açıkcası...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Neyse abi ben kağıt pazarlıyor şeysine düşmek istemiyorum, buraya yazıyorum sonra ekrana bakıyorum ekranda altta yazmış 50 milyon üste yazmış 50 milyon, ne diyeyim hayırlısı olsun benim kafa böyle temelde bana göre en basit mantığım ucuz maldan asla para kaybetmedim, ucuz malı da bu millete satamazsın bin tane kulp bulur ama UCUZ DİYE ALMAZ aslında, ben ucuz diye alabilen adamım o özelliğimi kullanmaya devam edeceğim hayırlısıyla.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Neyse abi ben kağıt pazarlıyor şeysine düşmek istemiyorum, buraya yazıyorum sonra ekrana bakıyorum ekranda altta yazmış 50 milyon üste yazmış 50 milyon, ne diyeyim hayırlısı olsun benim kafa böyle temelde bana göre en basit mantığım ucuz maldan asla para kaybetmedim, ucuz malı da bu millete satamazsın bin tane kulp bulur ama UCUZ DİYE ALMAZ aslında, ben ucuz diye alabilen adamım o özelliğimi kullanmaya devam edeceğim hayırlısıyla.
    "Ucuz" kriteriniz nedir?

Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    "Ucuz" kriteriniz nedir?

Saygılar
    70 lira iken tüpraş ucuzdu.

Şu an ykb ucuz.

8 lirayken aselsan ucuzdu.

3 liraya tekfen ucuzdu.

DOHOL şu an çok ucuz.

Bunlar bana göre ucuz.

faiz 20, beklentim 4 fk, 4 fk altında borcu yönetilebilir olan şirketler bana göre ucuz. Tüpraş farklı o zarardan kara geçtiği için ucuz. Bu şekilde.

Hep boğa da değiliz mesela 47 lira iken ASELSAN pahalı dedik başlıkta. Linç yedik. Sene 2017 idi.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    70 lira iken tüpraş ucuzdu.

Şu an ykb ucuz.

8 lirayken aselsan ucuzdu.

3 liraya tekfen ucuzdu.

DOHOL şu an çok ucuz.

Bunlar bana göre ucuz.

faiz 20, beklentim 4 fk, 4 fk altında borcu yönetilebilir olan şirketler bana göre ucuz. Tüpraş farklı o zarardan kara geçtiği için ucuz. Bu şekilde.
    Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Biraz erken boşalma (portföyü) sorunun olsa da senin tarzın sağlamcı ve iyi bence. Bu piyasalarda ekmek yersin ve yiyorsun da.
    Eleştirmek için yazmadım. Ben akbank ı beğeniyorum mesela.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •