sabah VOP marjları %20 ayarlamalı.. usd özellikle..
Printable View
sabah VOP marjları %20 ayarlamalı.. usd özellikle..
RTE faizi indirdikçe nasıl enflasyon düşüyor göreceksiniz dedi. Kademe kademe inecek bence faiz.
Matbadan çalışırsa 3 aya gümler.
Bi değeri olmaz.
Bedava para enflasyon yaratır.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhracatçı bu kurdan memnun olmaz gibime geliyor
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kur endekisli mevduat şekillenmeye başlamış, ocaktan itibaren yürürlüğe gireceği söyleniyor, altı aylık mevduatın yüzde ellisibi bir yıllık mevduatın 100 de 100 ünün farkını devlet karşılayacakmış
garanti hisselerimi napıcam...
1.2 dolar çıpası vardı oraları görür mü?
Önce ki yapılanda kamu maliyesi zarar görmüş.
Bir anda en tepeden almış oldun..
Benim gibi düşük maliyetli tl cinsli spotcu adak ne yapsın ..mesela an itibariyle şişe dolar zirvesi kırdı..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop kac kapadi. Tavani bozmustu son derinlik atacak varmi
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece seansında iş yatırım
14 bin kontrat long kapattı
Öncedinde 20769 long idi
Gece sonunda 6117 long kalmış
Bilginiz olsun
Mevcut sistemde adam döviz alıyor faiz değil. Büyükler %14 kabul etse zaten dövizde durmaz. Ama bir şekilde bir süre RTE yi rahatlatır.
Merkez vadeli dolarda kazançlı mı ortalaması kaç acaba?
Dış güçler veya üst akıl devreye girdi belki.
Halkbank'da kur gece düşmüştü, kuru aldığımız veri sağlyıcıdaki hatalı SWAP oranları vs açıklama gelmişti.
Kuru belirleyen yer yaşadığımız matriksin merkezi.
Herifler TL masanını kapattık, rapor yazmayı durdurduk, ALGO'ları kapattık dediler, hala dolar almayana aldırdılar.
Rte kafada kur yok..
Yan tahta hareketleri bekliyorum ve hala ısrarcıyım..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala eski dolar kuruna göre TL bazlı fiyata yetieemeyen hisseler var yan tahtalarda..
Bir de sorulmuş dolar düşerse borsa düşer mi diye bence düşer...
Bakın boğa olarak yazıyorum bunu elinde spot olan biri olarak..bence borsa düşecek..
Yatay salınım..
Likitide sağlanırsa dolar yatay ya da volatilite azalırsa hisse bazlı salinimlari normal sayarım..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla yarın sabah bbva satın alma hakkında gelişme olsa ya tüm tuşlara aynı anda basalım ..
Tl bak abi roller değişti gari..
Şimdi soruyorum sana dolar 8.28 de iken şişe aldım şimdi 16.29 kapattı.
1 dolara tekabül eden şişe 1.3 dolar ediyor...
Eeee ben nerede aldım dipte mi tepe de mi.yoksa TL bazlı Zirve son zamanın şişe dolar rekoru mu..
Biraz itidal diyorum..
HAYATTA MAL VERMEM...
ASIL RALLİ BÖYLE ZAMANLARDA BAŞLAR..
DALGA GEÇİYORUZ MEMETLE AMA kimi zaman haklı.. şuursuzca yazsa da haklı..
Bu dediklerim yan tahtalarda bariz belli..
Şu volatilite bir durulsun..
İlk FİŞEK EREGL DEN BAŞLAR..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarcılar gelmezse
Mevduatçılara yüksek faiz
Hisseleri kim alacak.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karar yasalastiktan sonra Devlet kur zararini tam karsilayacaksa artik normal vatandaslar icin elde ve mevduat hesaplarinda doviz tutmanin pek bir anlami kalmiyacak gibi.
Bu kararin mantik yonunu guclu gordum. Sanirim finans literatunde bir ilk olacak......
Huzunlu bir sevinc duydum. Cunku kurlar cikarken milyonlarca vatandas zarar etti. Ama inerkende yine yuz binlerce vatandas doviz ve altina zarar edecektir. Bir gunde %30 dalgalanma korkunc bir sey.
Boktan bir sistemleri var hala sacma sapan sapan aciklamalar ile cozum uretmeye calistiklarini saniyorlar
dolar kuru 14.50 iken arkadasim Vakifbankdan 16.80 den dolar bozdurdu arkadasim gibi bir cok insan bunu yapti
kamu bankalari kurlarini bile guncellemedi ne yapacaklar sabah bu islemleri iptal mi edicekler ?
Bugun yapilan aciklamalar portfoylerinde $ bazinda hesap kitap yapan insanlar icin bulunmaz firsat
en basit ilk aldigim eregli dolar bazli 1.70$ dan almistim beklentim ereglinin 2$-3.5$ bandina cikmasi idi
bu bandi 3 5 ay belki 1 yil beklemek yerine yarin icin firsat vericek. keske $ 10 a kadar dusse sabah da hisseleri satip vadeliden kontratlari alip T2 de dolara geri gecsek
Reisin bu teorisi tutarsa faizi %5 bile yaparlar kısa zamanda
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
madem böyle çözüm vardı neden doların bu seviyelere gelmesi beklendi acaba? acaip işler...
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ukrayna'ya yönelik yayınlanan seyahat uyarısında, bu ülkenin durumunun*'Kategori 4-Seyahat Etmeyin' olarak güncellediği duyuruldu.
Açıklamada, söz konusu uyarıya Kovid-19 salgınının yanı sıra Donbass'taki çatışmalar, bazı bölgelerde artan sivil huzursuzluk ve suç riski gerekçe gösterildi. https://tr.sputniknews.com/20211220/...051953121.html
Burası entetesan bir sabah bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalabiliriz.
Borsa ya yönelim olmayacak mı diyorsun..ben tam tersine likitide yaratılacak gibi düşünüyorum..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.