Aylikta fevkaledenin fevkinde bir kapanis yapacak tahtaci
TL ve USD bazinda ,
Borsada yüksek moral lazim yoksa sinir stress sahibi olursun.
Printable View
Aylikta fevkaledenin fevkinde bir kapanis yapacak tahtaci
TL ve USD bazinda ,
Borsada yüksek moral lazim yoksa sinir stress sahibi olursun.
8 liradan satsam mı acaba?
Ya ben satınca 3 tavan çekip 10 lira üzerine atarsa.......
Bu hareketleri çok düşük hacimle yapması olumlu. Ancak bu dengesizin ne yapacağı belli olmaz.
Sayın bitpire 31 centt 5580 eder şu an hisse 7400 civarı aradaki fark 2220 10 senedir bekliyorum
Ben dolar cinsinden hesap ettim
Senin zekan benim hesabıma yetmez bit yavrusu, sen önce neyin değerleme girip girmediğini öğren sonra bana çamur atarsın..!!!
Yukarıdaki yazıyı geçen pazar yazmışım ve sonuç ortada, dün yazdıklarıma da bak belki üç beş bişey öğrenirsin..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Senin zekan benim hesabıma yetmez bit yavrusu, sen önce neyin değerleme girip girmediğini öğren sonra bana çamur atarsın..!!!
Yukarıdaki yazıyı geçen pazar yazmışım ve sonuç ortada, dün yazdıklarıma da bak belki üç beş bişey öğrenirsin..;-))
Bugün baya ky döküldü [emoji41]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede çok az KY ve az miktarda BY var, gerisi aynı elin kuklası olan beş on ayrı hesaptan ibaret..!!!
Geçen hafta hacimsiz yaptığı hareketlerden de anlaşılacağı gibi, çok fazla dolaşan hisse yok, 4-5 milyon lot ile neredeyse tavan olacaktı ama işlerine gelmediği için yapmadılar..!!!
Bu hafta küçük bir yukarı hareket ve silkeleme ile 7,10 lara salabilir, 7,15-7,19 da düşük işlem var, bunu doldurmaya mutlaka gelecektir..!!!
Yalan yok geçen hafta, bende eldekinin 4/1 ini satıp nakite geçtim, pazartesi açılışa göre ya geri alırım yada biraz daha satıp alta gelmesini beklerim..!!
Tahminim 8 gösterip tekrar 7 lerin dibine çekip bir ay oyalama moduna geçecektir, bakalım yaa nasip..;-))
Gerçi benim hesabım çok zayıftır, siz yine de bildiğimizden şaşmayın..;-))
Not; Yazdıklarım bit yavruları aleyhine delil olarak kullanılabilir, dikkat..;-)))
Tanımlama farkımız olabilir [emoji41][emoji6]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al satcilara kizip bunu yapmak [emoji704]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen genede ozak hakkında kesin konuşma [emoji23] sattiktan sonra kesin şuralara gelecek demek etik değil SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu mu etik olan..???Alıntı:
Borsacılarda bu ben bildimcik hiç bitmez .. parayı sessizler kazanır...
Kimse uyanmadan malı kendin götürmekmidir dürüstlük..???
Ayrıca ben al sat yapmak istesem her hafta yapardım..!!!
Nereden aldığımı ve nereden satacağımı açıkça yazdım, bunu da ana portföyümü bozmadan ek alımlar yaparak yaptım..!!!
Herkes günlük treyd ederken biz ayda yılda bir treyd yapınca mı al satçı oluyoruz..!!!
Yine söylüyorum, bugüne bakıp ona göre geri alırım yada biraz daha satıp beklerim, çünkü uyanıklar sessiz sessiz mal itelerken keriz gibi izlemeye niyetim yok..;-))
Renksiz kokusuz bir açılış yaptı bizim hırsızlar, 7,47 ..;-)))
Herşeyi biz belirler, kuralı biz koyarız diyor çakallar..!!
Bizde bekler anlarız niyetinizi, sıkıntı yok..;-))
Bu arada, iyi ki sattıklarımla ASELSAN almışım..;-)
Valla tahtacı birilerinin malımı almış gibi 1/4 filan bilemeyiz tabi de iyi gidiyor maşallah. 20 lirada bütün mali veririm tabi rakam önümüzdeki 1 ay için geçerli olup enflasyona göre değişiklik gösterebilir.
Bu sattığım sadece on gün önce aldıklarım..!!!
Daha beş yıldır kuzu gibi yatan mallara el sürmedim, onların fiyatı 0,77 kuruş tan 7,77 yi gördü bire on kâr cepte..;-))
ama benim hedefim bire yirmi oluncaya kadar beklemek, anca o zaman Ahmet efendi ile helalleşiriz..;-))
on günde %30 almakta iyidir, aç gözlü olmamak lazım, bizden alanda kazansın dimi..;-))
11.murat, bu sitede, belki de tüm internet camiasında gördüğüm en itici insanlardan birisin. Yanlış anlama, siyasi görüşünden bağımsız bu kanaate vardım
Baktım da son iki yorumunda sadece bana karşı olmuş, demekki senin dümenine ot tıkamışım ki kuyruk acın var, emin ol hiç umrumda değil..!!!
Ne zaman satarım ne zaman alırım benim bileceğim şey, seni enteresr etmez, çok istiyorsan sen git başka hissede ky düdüklemeye çalış..!!
Evet tekrar bilgi geçiyorum.
Konu dışı birşey yazilmasin lütfen.
Siyaset yapılmasın.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aylik ve yillik getirisinin masallahi var :)
https://i.hizliresim.com/tbi1djg.jpg
Benim için yeterli noktaya geldi ve şimdilik (yeniden alım fırsatı verirse yeniden buluşmak dileğiyle) vedalaşıyorum.
Kalanlara iyi kazançlar diliyorum..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galiba ky kimse kalmamış
Gözü yere bakıyor yine bizim eşşeğin
Bu bizim eşşeği BIST 100 e ne zaman alıyorlardı Eylül'de mi..;-))
Operasyon olmadan eşşeğin gözü yere bakmaz takma sen kafana..;-)))
8 in hemen aşağısında güzel bir yer yapmakta. Temelin yanına tekniği de eklemekte. 12 sinde bilanço konuşulacak, puzzle ın bir parçası daha ana tabloya konmuş olacak 2022 için... Bilanço gelsin de kamuoyuna açıklandıktan sonra konuşalım :)
Olağanüstü getiri sağladı son zamanlarda sağ olsun. Ben hâlâ tutuyorum yeni projelerin ve Elâ değerlemesinin beklentisiyle. Yalnız şu hisseye artık eşşek demeyin daha ne yapsın :)
berna hanım yönetime girince herşey değişti hakettiği değerlere gider inş.
9-9.50lere gelirse geçen bölünmemiş fiyatla görülen 6,20 zirvesinden alanlar, yani 3,10 zirvesinden alanlar gerçek enflasyona karşı koruma sağlamış olur.
yarın belki bilançoyu gönderir.