Sayfa 138/609 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 4872 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Dd 16 17 mi.....

Sadece Balmumcu değer artışı 5 kat hadi o konum itibari
    Ekgyo aldığın 38 bin tl m2 bugün 100 bin yıl sonuna kadar ne olacak %20 daha yapsın
    Ela... Rus Ukrayna lılar Türkiye de aramızda hiç bir sorun yok anlaşıyoruz tek derdimiz otel fiyatları diyor bu haber şaka değil Ela çarpı 2 değerleme
    Mahmutbey
    Bodrum...
    Stoklar ....

Benim tahminim yıl sonu 23 24 defter değerine ulaşır eğer tam değer yazarsalar min 26 ve üstü olur..

Son değerleme fiyatları 2021 Aralık hatta Kasım araştırması ...Yani tam ralli başlangıcı

İstanbul da yeni yapılan konutlarda her 2 satıştan 1 i yabancılara olmuş yani bizim gibi gyo lar yani sokak arası işler değil...
    Şok edici oran..
    Londra ya dönüyoruz

Bir dost
    Boşuna İstanbul finans merkezi olacak demiyoruz, evet fiyatlar artıyor ama bir balon oluştuğu da gerçek..!!!
    Dediğiniz defter değerleri için olmaz demiyorum, ama yaptırmaz Ahmet efendi diyebilirim..;-))
    Adam her şeyi yarı fiyatına alıp satmayı seviyor, yaptığı konutlar ve kiraladığı hotel oladarı hariç..;-))

Ben en kötüsünü yazdım, malum dolar 15 lerdeyken bizimki 11,60 TL den hesapladı herşeyi, şimdi dolar olurda 10 TL ye düşerse zarar bile gösterir bizim çakal..!!

Alınan ihalelerin bilançoya girmesi 2 yılı bulur, yapılacak hoteller desen 3 yılı bulur, elde sadece alınan Büyükyalı bölümleri ve stok arsa ve iş yerleri kalıyor..!!

Gönül isterki 2 defter değerlerini görsün hisse ama ne yazık ki al sata alışmış patronların hissesi hep ucuz kalıyor, yeni müşteri çekmek için tuzak niyetine..;-))

Bakalım bu hafta 6,70 direncini kıracak mı, 7,40 yoluna girecek mi..???
    İş GYO nun yaptığını yapsa şu an 45-50 TL den düşük olmazdı, ama dediğim gibi al satçı bunlar vizyon meselesi yapacak birşey yok ne yazık ki..!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

Demek oyunu sedece dolara endexledin ne acı ....
     Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    İnşaallah doların Allah bin belasını versin ama 2022 yıl sonuna kadar şok faiz(40/50/60 faiz oranı) artışları olmadan dolar 8/10 bandına gelsin bundan sonraki tüm oylarımı ailecek reise vermekle kalmayacak,partimden istifa edecek iktidar partisi rozetini de göğsüme takacağım...

Bu saatten sonra , bu ekonomi politikasıyla dolar yıl sonu minimum 20/22 bandında kapatır...

Bu da benim notum olsun sayın abim...

Kalın sağlıcakla...
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

3.  Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    İnşaallah doların Allah bin belasını versin ama 2022 yıl sonuna kadar şok faiz(40/50/60 faiz oranı) artışları olmadan dolar 8/10 bandına gelsin bundan sonraki tüm oylarımı ailecek reise vermekle kalmayacak,partimden istifa edecek iktidar partisi rozetini de göğsüme takacağım...

Bu saatten sonra , bu ekonomi politikasıyla dolar yıl sonu minimum 20/22 bandında kapatır...

Bu da benim notum olsun sayın abim...

Kalın sağlıcakla...
    bu ekonomi bilginiz ile borsadan para kazanıyorsanız.
    benim intihar etmem lazım.
    dolar 10 TL ye dönsün.
    asgari ücret neredeyse 600 Ş, bir memur maaşı ortalama 1200-1300 dolar olur.
    Hakkâri'deki evler bile Manhattan'dan daha pahalı olur.
    ithalat patlar zira iphone çoğu kişi için 1 aylık maaş ile alınabilecek duruma gelir.
    ithalatı öyle bir patlatırsın ki cari açık iki yüz milyar dolar kesmez.
    tabi TL değerli olduğundan dısarıya çöp satamazsın.
    örnek vereyim
    mavi den kot aldım 300 tl dolar olarak bugün 20$
    dolar 10 tl ye dönsün benim mavi kot gene 300 tl ama dolar olarak 30 $ olacaktır.
    yani dolar bazında yüzde 40 zam yapmış oldun.
    by kadar zamdan sonra bekle yurtdışına satarsın
    Son düzenleme : Byccx; 25-07-2022 saat: 10:17.

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    dolar 10 TL ye dönsün.
    ithalat patlar zira iphone çoğu kişi için 1 aylık maaş ile alınabilecek duruma gelir.
    örnek vereyim
    dolar 10 tl ye dönsün benim mavi kot gene 300 tl ama dolar olarak 30 $ olacaktır.
    Sanırım yanlış kişiye yazdın,
    Dolar 8/10 bandına gelecek diye ben yazmadım,
    İmkansızlık olasılığından bahsettim...
    Bana göre dolar yıl sonu 20/22 bandında kapatır..

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    dolar 10 TL ye dönsün.
    örnek vereyim
     Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Sanırım yanlış kişiye yazdın,
    Dolar 8/10 bandına gelecek diye ben yazmadım,
    İmkansızlık olasılığından bahsettim...
    Bana göre dolar yıl sonu 20/22 bandında kapatır..

YTD
    Dikkat edin de sonunuz Taksim'de eşşek gibi anırırım diyen vesonradan çark eden CHP'li gibi olmasın..;-))

daha 10 ay önce 8 TL den herkes ihracatta yapıyordu ithalat ta patlamıyordu..!!!

Oyunu kuran kurdu, siz sonunu görünce jeton düşer artu, ben yazdım kim inanmış kim inanmamış umrumda olmaz..!!!

6.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Dikkat edin de sonunuz Taksim'de eşşek gibi anırırım diyen vesonradan çark eden CHP'li gibi olmasın..;-))

daha 10 ay önce 8 TL den herkes ihracatta yapıyordu ithalat ta patlamıyordu..!!!

Oyunu kuran kurdu, siz sonunu görünce jeton düşer artu, ben yazdım kim inanmış kim inanmamış umrumda olmaz..!!!

sen 10 aydır yurtdışında yaşıyorsun sanırım.
    o dediğin zaman asgari ücret 2.825 Tl bugün 5500 tl
    benzin fiyatı litre 8 tl bugün 24 tl
    daha yazıyım mı yoksa sen internetten bakar mısın diğer fiyatlara
    bu zamları yedikten sonra üretici nasıl ucuza ihracat yapacak izah edersen sevinirim.

7. Yükselen tepelere devam ediyor, 6.70 yen tepe olarak yerini aldı, bilançoya kadar bakalım 7 leri görecek mi, tahta istikrarlı şekide yoluna devam ediyor maşallah.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Ekonomiyle ilgili birkaç kelam de ben edeyim .Dost sohbetlerinde verdiğim beyanatlar haricinde pek bilgi vermek istemem ama bu kısır tartışmalara bir nokta koyayım nacizane olarak...
    Enflasyon sene sonuna kadar düşmez, yüzde 60 ila 90 arasında biter.
    Usd kuru 23-25 aralığında olur
    endeks artacaktır beklentim 2700-3000 aralığı olur
    özak da ise ben bilmem patron ahmet bilir
    yazdıklarımın çıktısını alın tavana asın her akşam bakarsınız ...

Sayfa 138/609 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •