dünkü gesan kapları bugun ku haber ama şimdilik salağa yatıyor... büyük resim mi görenler başka BEKLİYOR...
Bugün de gidecekmiş gibi yapıp geri saldı, iyice bıktırdı, sabır diyelim
avrupada elektirk fiyatlarına zamlar gelmiş okkalı ...seçimden sonra bizimkide yoldadır...
hayret artı 5 kapattık...
ah power iki ileri bi geri debelenip duruyoz bu ara...
yerli bir trafo merkezi müteahhitlik firmasından, TEİAŞ'a yapılacak trafo merkezlerinde kullanılmak üzere yüksek gerilim kesici ve
metalclad kapsamı için sipariş almıştır. Siparişin toplam bedeli 1.280.000, -Euro+
KDV’dir. (Birmilyonikiyüzseksenbin, Euro+ KDV) (Güncel baz Euro /TL kuru ile siparişin
toplam bedeli 42.163.200, -TL+ KDV’dir.)
Kamuoyu
ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
Methan hocam,benim dikkatimi şöyle bir durum çekti,yanılıyormuyum?,hisse düşerken hep Bankof alıcı oldu,3 aylık düşüş sürecinde bir aralar 3 milyon civarı alıcı pozisyonu vardı,şimdi dikkat ediyorum,yükselişte Bankof,alış değil satışta gözüküyo,bence bu bankof bıyıklı diye düşünüyorum,şu algıyı yaratmaya çalışıyolar düşüşte yabancı alıyor,algısıyla yukardan sattırmamak,şimdi yükseliştede bakın bankof satıyor aldırmamak,gibi bir haraket çekiyolar diye düşünüyorum.belkide topladıklarını kar edince satmışda olabilir ama hissenin çok toplu olduğu bir güç tarafından tahtada haraketler oluyor 2-3 gün önce Halkbanktan 170 bin lotlar,civarında 185 fiatı gördüğü gün alınan mallar bugün halkbank 172 lira civarında şu ana kadar 83 bin lot vermiş zarar etmeye ne kadar meraklılar,..
31 ocakta yatırımcı sunumu varmış bakalım neler yumurtlucaklar...
Hisse üzerinde müthiş bir baskı var bir aşağı bir yukarı değerlendirebilene de güzel trade fırsatı veriyor.
Y.T.D.
file:///C:/Users/y%C3%BCcel/Downloads/yatirimci-sunum-ocak-2024.pdf
Yatırımcı sunumu gelmiş,bu konuda uzman arkadaşlar bilgilendirme yaparsa,memnun oluruz.teşekkürler.
okudum yatırımcı sunumunu ama pek doyurucu gelmedi bana peak pv hiç hesaba katılmamış gibi , SunJunor beklentileri çok düşük aynı oranda trafo da bence çok saglıklı bir sunum olmamış ben begenmedim açıkcası ...
Genel eğilim yatırımcı sunumunun begenilmedigi hatta baştansavma hazırlandığı yönünde..Ak koyun kara koyun bilançoları görünce ortaya çıkacak
Gesan değil de Europower'dan mı gelmiş sunum. Pes. Okuyalım bakalım santim santim.
Panel yatırımı bu işin en tırt tarafı bence. Zira Çin, her an yeni bir teknolojiyi masaya koyabilir ve senin buna ayak uydurman zor olabilir. Ki ucuz iş panel. Eminim ama ispatlayamam, şu an panel yatırımı yapan çoğu firma düşüncelidir. Bu işin kaymağı, depolama ve dağıtım kısmında diye düşünüyorum. Peak pv kısa vade tamam ama orta uzun vade başka bir üretim hattına dönüşmesi muhtemel diye düşünüyorum. Umarım yanılırım ve para basar orası ayrı:)
internette gezdim biraz herkes çogunluk fos bir sunum oldugundan bahsediyor aslanı kedi gibi gösterme derdindeler...
Ortak aynen baştan savma çok basit hazırlanmış,yanlız bu patron bayağı işi sulandırdı,sunum gelmeden 2 gün öncesine hisse düşmeye başladı,dünde yine,endeksin rekorunu kırmaya çalıştığı bir günde,sunumu içerden haber alınmışcasına düşüşünü sürdürü,bu şirketin ve gesanın bu kaçıncı dışarıya haber sızdırmaları, spk,da bunu araştırıp sormazki,çok yazık,güzelim şirketlere yazık ediyolar.
Sunum olması gerektiği gibi... Ağırlıklı olarak bildiğimiz şeyler... Pazar büyük, hazırlıklarımız güzel şekilde ilerliyor fikrini de vermiş okuyanlara. Biraz temkinli yaklaşılmış bilanço tahminlerine, sanırım millet ona isyan etti... Yoksa normal yani sunum...
ne baskı yedik be hisseyi kıpırdatmıyolar..
Üzerindeki yükü atınca nasılda ok gibi fırlıyor :halay:
Y.T.D
Çok fazla kişi de kalmamıştır artık çok ky sıkıştı falan lafları var ama tanıklarımdan hatta benim aldırdıklarımdan bile sıkılıp yarısı sattı...Hoş onlara da birşey diyemiyorum bezdirdi kerata..
Her şey güzel yalnız tahtacımız tam bir süzme K.Y kağıda daldıkça kucağa veriyor maalesef bizim için sıkıntı yok tahtacı elini çok açık ediyor al sat yapabileni mükafatlandırıyor. Y.T.D
Ustadim, bu haberde Europwer Ukraine, Europower'in istiraki olarak belirtilmis. Ancak bu dogru degil, KAP sayfasinda, Euroropower Ukraine'in %100 GESAN istiraki yaziyor.
Bilginize.