Yavaþ yavaþ kývamýna geliyor hisse...
Yavaþ yavaþ kývamýna geliyor hisse...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Geçen hafta bir avm’deki Arçelik bayisine gittim. Sunjunior satýlmýyordu, satýþ elemanýna sordum ürün sizde mi yok yoksa hiçbir bayide mi yok. Adýný duydum, baþka bayilerde olabilir dedi, pek bilgisi yoktu, henüz her yerde konumlandýrmamýþlar anladýðým kadarýyla
standart baský devam ediyor böyle iyi haberlerin düþtügü bir gunde gene vasat bi kapanýþ olacak...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
180 üstü kapanýþa ihtiyacýmýz olduðunu düþünüyorum. 160-170 arasýna hapsettiler hisseyi, 170 büyük dirençmiþ gibi basýp duruyorlar oradan aþaðý ama geçileceðini düþünüyorum.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Þirketimiz, ULUDAÐ ELEKTRÝK DAÐITIM A.Þ. tarafýndan gerçekleþtirilen UEDAÞ 24-040 ihale kayýt numaralý ‘' UEDAÞ 2024 YILI YATIRIM MALZEMELERÝ ALIMI (TRAFO) ÝÞÝ'' konulu ihaleye katýlmýþ ve en avantajlý fiyatý vererek ihalede 1. olmuþtur. Ýhale baz bedeli KDV hariç 3.050.000, -USD'dir. (Üçmilyonellibin, Amerikan Dolarý) (Güncel baz USD/TL kuru ile ihale bedeli 91.439.000, -TL'dir.)
Ýhale ile ilgili geliþmeler, kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýza bildirilecektir.
Saygýlarýmýzla,
Yer Ýmleri