Bence daha konusmak icin erken hersey secim sonrasina kalmis durumda simdi inisler çıkışlar olacak ancak en az 4 5 ay beklemeli sonuc ancak o zaman cikar ortaya
Ytd
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bence daha konusmak icin erken hersey secim sonrasina kalmis durumda simdi inisler çıkışlar olacak ancak en az 4 5 ay beklemeli sonuc ancak o zaman cikar ortaya
Ytd
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memleketin servetini yurt dışına kaçırıyorlar bankalarımızdan krediyi çekip yurt dışına taşıyorlar paralarını nasıl bir düzen ben devlet olsam bunların bütün servetine konardım ********ler vatan hainleri bizde burda bekleyeceğizde yıllarca hisselerimiz değerlenecek
Arkadaşlar bende veriyor um her kademeye alıcı geliyor . 3.81 e de verdim .
3.81 ve üzerini geri alacem 3.72 den .
3.89 dan sonra açığa verilir mi acaba ?
Hiise kesici mi girdi şimdi de devreye?
ilginç şeyler oluyor yine...
Adamlar işinin ehli...
3.4 al tavan olacak diye hacimli millete 3.90 dan çak..iş bitmiş atlamayın arkadaşlar
Bu takaslar mal çakmanın aksine birileri fiyatı tepeden aşağıya çekerek mal almaya benziyor böyle mal çakılmaz...
ama sağlam topladı
https://i.hizliresim.com/nl7Jka.png
Çiti kendini sıfırladı fakat diğer hisselerdeki yabancı satışı ağırlıklı seçim sonrasına pozisyon alıyorlar gibi
Borsa gerçekten çok zor bir arena.
1. kuralınız her zaman ters bakmayı öğrenmek olsun.
Bugün takasları vermişsiniz mükemmel bir takas geliyor gözümüzün önüne. Gerçekten net bir alım var. (Yersek tabi)
Bu adam bu kadar mal alacak 3,80 maliyetle ve ben yemedim sen ye kardeşim deyip 3,65 kapatacak:)
2 ay önce Menderes 1,42 gördü ve 1,36 kapattı. Dedim kapanış iyi değil mal yedirmişler..Şu an 0,63..Daha yeni. Bakın o gün takaslara aynı böyle net para girişi var:one:
Yazdık o gün..
http://www.hisse.net/topluluk/showth...67#post1958367
İnşallah ben yanılırım siz haklı çıkarsınız. Canı gönülden isterim insanlar para kazansın. Ama 4 liradan 14'e çıkıp 3'e gelmiş kağıtta kolay değil.
Bol kazançlar.
alttan alabileceğine inanan spek maliyetine bakmaz verir zararına...nasıl olsa alttan alacak ya...zaten gercek borsacı odur ki hava zararına satmayı gerektiriyorsa gözünün yaşına bakmadan satar.
Yükselip düşmesi, karanlık odada 3-4 kademe düşmesi NIBAS ı hatırlattı bana.
HTC Desire 626G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bugün hisseyi dakika dakika izledim 3.65 3.66’dan 100.000 lot çektim. Benden sonra hiç aşağı vermedi yukarıda gitmedi. Daha sonra gedik yatırımın aldığı malları yine eminim ki aynı adam yatırım finansman geldi aldı 3.75’e kadar kağıt değiştirdiler. Daha sonra yapı kredi robotuyla beraber üç 98’e kadar çektiler. Ben zorlandığını görünce tüm mali üç 93’ten boşalttım. Daha sonrası malum Demem o ki yatırım finansmanın mallarını çok ustalıkla beş veya altı kurumdan sattılar. Satışların sertleştiğini görünce 3.75’ten de açığa sattım. Tecrübelerime dayanarak en az bir hafta belini doğrultamayacağını düşünüyorum. Çok sert acımasız ve umut kırıcı bir satış oldu
14 e nereden gitmişti
Sn steafan 3.750 milyon lotu Y. Finansman almis gorunuyor % 90 alis yapmis bugun, nasil satmis oluyor anlamadim kendi kendine mi satmis
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasların güvenilir veriler olmadığı konusunda size katılıyorum.
12 yıldır borsanın bizzat içindeyim
Her türlü madik atmayı bilirim.
Ben de tek lot ayen yok sadece dikkatimi çekti yazdım.
Evet bu hareket hissede tepede olmuş olsa kesinlikle haklısınız derdim
ama dip oluşumu yapan bir hissede bu mal devirleri ve sert hacimler olacaktır.
ama şu var 3-5 gün bu hissede çok farklı hareketler görülecektir..
Menderes çok farklı bir olay bence karıştırmamak lazım.
Menderes o hareketi tepede yaptı...
İyi çalışmalar...
Tesekkurler, operasyon yapmislarsa bravo diyelim hakkini veriyorlar 2 gun sonra kesin anlasilir
Ne yazık ki artık takaslara bakıp atlayan çok oluyor.
Tavana sadece 13 birim kalmışken tepeden 33 birim aşağı kapıyorsa ve hacim 112 M ise çok sağlam mal verilmiştir.
Düşünün bu adam mal alsa nasıl olur?
Hızlıca tavana kitlersin ve yarın 4,30 gibi açarsın. Kimseye müsade etmeden 4,4-4,5 aralğına atarsın. Sonra isteyen oldu mu vere vere gelirsin. Ha isteyen yok mu bir tavan daha yaparsın ertesi gün 5 liradan kütür kütür gömersin.
Adamlar 3,40 lardan 2-3 gün güzel aldı ve 3,9 üstü işi bitirdi.
Ben yazdığımda 3,78 civarı idi.
Hızlı mini bir operasyondu ve bitti.
Bugün alanlar yarın zararına satar 4 üstü bile olur ama onlar satacak. Kural hep budur.
Abi siz bu kadar sat düşecek diye yorum yapıyorsanız ve kâğıtta dünya kadar işlem hacmi oluyorsa tepe taklak buralara kadar dokeceZ diye indirirlerse her yatanın koynuna biri girer sonra da muradına ermek ister hiç boş yere ustunuzu başınızı yurtmayin ben kendime kefilin ve ky yım bu kağıttan da 7 olmadan RAB BİM'in izni inayeti ile hiç kimse beni çıkaramaz sizde habire yalandan yazin elinizden başka bir şey gelmez kişisel görüşüm dur tabiki ytd
arkadaş hiç noktalama işareti kullanmaz mısın sen...lütfen
Mali güzel çalmışlar
HUAWEI G610-U30 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son olarak ta piyasada 21000 milyon lot var çarpı 4 84000 milyon işlemde tümüne sahip olur demek 1300000 milyon işlem hacmi olmuş ve kaba hesap yarısı alıp yarisi satmış ki bu durumda doğru dürüst lotta kalmamış gibi kyyim ve kendime kefilim başka kimseyi tanimamda bilmem de sadece sabır etmenin iyi olduğunu öğretti borsa herkeze ALLAH herşeyin hayırlisini nasip etsin hürmet ve saygılarımla ytd buda senin için hocam .
Önemli arkadaşım noktalama işaretleri . Anlamsız olsaydı hiç olmazdı...sen bilirsin yine de. Kırıldıysam özür dilerim.
Hacim sağlam da mal çakma olayını nasıl çıkardınız burdan ilginç ..mal çakma tepelerde olur
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi anladınız mı dün operasyon yapıldığını? Takaslara inanma takassız da kalma.
Tebrikler bu isi cozmussunuz sn stefan
Yapıkredi alan tarafta idi iki üç gündür çaktırmadan veriyor. Citi gitti gidiyor derken başka verenler çıkıyor. İş alıyor ama 70-80.000 en fazla. Kim veriyor kim alıyor anlayan beri gelsin.
daha operasyon bitmedi.. Yatırımın aldığı görünen 4 milyonu var. bakalım onları nasıl çakacaklar. Aslında citi bitti görünüyor 100 bin mi ne kaldı ama sanki citi satarken alanda kendisiydi diğer kurumlardan. citi bitti gelin ayağına 2 gündür onlarıda çaktı. Ama şimdi yatırımda var bi 4 milyon. bakalım onları nasıl yapcaklar. ytd.
3.42 Olacak
3.32 ye Gelecek
3.16 Dip denecek
3.02 Her herhalde daha aşağı olmaz denen yer
2.98
2.68
2.48
2.12 ve en son
1.42 TL de kavga çıkacak
1.32 ve
1.16 Olduğunda Bilançosu sorgulanır
1.02 de battı denir
0.98 TL de aha şimdi yedim seni diyenler olacak
0.66 Dip olduğunda ilgi ve alaka bitecek 2 yıl bekler bu fiyatta
Bu kağıdın geleceği de yok gibi bilanço dandik veriler fiktif .
Girenler batmış zarar büyük adam gibi bilançosu iyi kağıtlarda yatırım yapmak gerek .
Nerde 14 TL nerdeeeee 0.66 TL di mi ? :) :)
Açığa satış yapanların kazandığı kağıt bu olsa gerek :) :)
Şuan ki piyasa değerimiz 605 milyon TL bunu da not alalım.