Sayfa 148/394 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. Arkadaşlar bugün hisseyi dakika dakika izledim 3.65 3.66’dan 100.000 lot çektim. Benden sonra hiç aşağı vermedi yukarıda gitmedi. Daha sonra gedik yatırımın aldığı malları yine eminim ki aynı adam yatırım finansman geldi aldı 3.75’e kadar kağıt değiştirdiler. Daha sonra yapı kredi robotuyla beraber üç 98’e kadar çektiler. Ben zorlandığını görünce tüm mali üç 93’ten boşalttım. Daha sonrası malum Demem o ki yatırım finansmanın mallarını çok ustalıkla beş veya altı kurumdan sattılar. Satışların sertleştiğini görünce 3.75’ten de açığa sattım. Tecrübelerime dayanarak en az bir hafta belini doğrultamayacağını düşünüyorum. Çok sert acımasız ve umut kırıcı bir satış oldu

2. 14 e nereden gitmişti

3.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bugün hisseyi dakika dakika izledim 3.65 3.66â��dan 100.000 lot çektim. Benden sonra hiç aşağı vermedi yukarıda gitmedi. Daha sonra gedik yatırımın aldığı malları yine eminim ki aynı adam yatırım finansman geldi aldı 3.75â��e kadar kağıt değiştirdiler. Daha sonra yapı kredi robotuyla beraber üç 98â��e kadar çektiler. Ben zorlandığını görünce tüm mali üç 93â��ten boşalttım. Daha sonrası malum Demem o ki yatırım finansmanın mallarını çok ustalıkla beş veya altı kurumdan sattılar. Satışların sertleştiğini görünce 3.75â��ten de açığa sattım. Tecrübelerime dayanarak en az bir hafta belini doğrultamayacağını düşünüyorum. Çok sert acımasız ve umut kırıcı bir satış oldu
    Sn steafan 3.750 milyon lotu Y. Finansman almis gorunuyor % 90 alis yapmis bugun, nasil satmis oluyor anlamadim kendi kendine mi satmis

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Borsa gerçekten çok zor bir arena.
    1. kuralınız her zaman ters bakmayı öğrenmek olsun.
    Bugün takasları vermişsiniz mükemmel bir takas geliyor gözümüzün önüne. Gerçekten net bir alım var. (Yersek tabi)
    Bu adam bu kadar mal alacak 3,80 maliyetle ve ben yemedim sen ye kardeşim deyip 3,65 kapatacak:)
    2 ay önce Menderes 1,42 gördü ve 1,36 kapattı. Dedim kapanış iyi değil mal yedirmişler..Şu an 0,63..Daha yeni. Bakın o gün takaslara aynı böyle net para girişi var:one:
    Yazdık o gün..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...67#post1958367

İnşallah ben yanılırım siz haklı çıkarsınız. Canı gönülden isterim insanlar para kazansın. Ama 4 liradan 14'e çıkıp 3'e gelmiş kağıtta kolay değil.
    Bol kazançlar.
    Takasların güvenilir veriler olmadığı konusunda size katılıyorum.
    12 yıldır borsanın bizzat içindeyim
    Her türlü madik atmayı bilirim.
    Ben de tek lot ayen yok sadece dikkatimi çekti yazdım.
    Evet bu hareket hissede tepede olmuş olsa kesinlikle haklısınız derdim
    ama dip oluşumu yapan bir hissede bu mal devirleri ve sert hacimler olacaktır.
    ama şu var 3-5 gün bu hissede çok farklı hareketler görülecektir..
    Menderes çok farklı bir olay bence karıştırmamak lazım.
    Menderes o hareketi tepede yaptı...
    İyi çalışmalar...

5.  Alıntı Originally Posted by albatros33 Yazıyı Oku
    Sn steafan 3.750 milyon lotu Y. Finansman almis gorunuyor % 90 alis yapmis bugun, nasil satmis oluyor anlamadim kendi kendine mi satmis

Deniz tacirler yapı kredi Meksa ve marbası kullanarak aldıklarını 3.80 üzeri sattı. Keşke aracı kurum dağılımları göründüğü kadar basit olsa. Bugün operasyonun kralını yaptılar

6.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Deniz tacirler yapı kredi Meksa ve marbası kullanarak aldıklarını 3.80 üzeri sattı. Keşke aracı kurum dağılımları göründüğü kadar basit olsa. Bugün operasyonun kralını yaptılar
    Tesekkurler, operasyon yapmislarsa bravo diyelim hakkini veriyorlar 2 gun sonra kesin anlasilir

7.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Ne yazık ki artık takaslara bakıp atlayan çok oluyor.
    Tavana sadece 13 birim kalmışken tepeden 33 birim aşağı kapıyorsa ve hacim 112 M ise çok sağlam mal verilmiştir.
    Düşünün bu adam mal alsa nasıl olur?
    Hızlıca tavana kitlersin ve yarın 4,30 gibi açarsın. Kimseye müsade etmeden 4,4-4,5 aralğına atarsın. Sonra isteyen oldu mu vere vere gelirsin. Ha isteyen yok mu bir tavan daha yaparsın ertesi gün 5 liradan kütür kütür gömersin.
    Adamlar 3,40 lardan 2-3 gün güzel aldı ve 3,9 üstü işi bitirdi.
    Ben yazdığımda 3,78 civarı idi.
    Hızlı mini bir operasyondu ve bitti.
    Bugün alanlar yarın zararına satar 4 üstü bile olur ama onlar satacak. Kural hep budur.

8. Abi siz bu kadar sat düşecek diye yorum yapıyorsanız ve kâğıtta dünya kadar işlem hacmi oluyorsa tepe taklak buralara kadar dokeceZ diye indirirlerse her yatanın koynuna biri girer sonra da muradına ermek ister hiç boş yere ustunuzu başınızı yurtmayin ben kendime kefilin ve ky yım bu kağıttan da 7 olmadan RAB BİM'in izni inayeti ile hiç kimse beni çıkaramaz sizde habire yalandan yazin elinizden başka bir şey gelmez kişisel görüşüm dur tabiki ytd

Sayfa 148/394 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •