Mafya hesaplaşması yerine, gemi sahibi ile devlet hesaplaşsa.
Ayrıca gemi mürettebatı falan nerede?
Printable View
https://resmim.net/cdn/2025/01/28/Dc5hUo.jpg
İtibar nedir bilmeyen, ezik İskandinavyalılar.:oleyo:
Suçlu fahiş fiyatla malzeme satanlar!!!
Kartalkaya otel yangınında ilk itiraf geldi: "Eksiklikler çok masraflı diye yapmadık"
Adamlar boykot etmişler. Pahalı diye.
SEREN SERENGİL'DEN SERT TEPKİ
Gencebay’ın açıklamaları, sosyal medyada büyük tepki topladı. Şarkıcı Seren Serengil, Orhan Gencebay’ın ifadelerine, “Orhan Baba bu halk seni filmlerindeki dik duruşun için sevdi. Yapma, bunu yıkma. Ne diyorsun şarkında; ‘Kula kulluk edene yazıklar olsun” yorumunu yaparak sert bir şekilde yanıt verdi.
cevap arıyordum
tam cuk oturan cevap önüme geldi
bu 3 kasım 2002'den :whistling: beri anlatılan OSMANLICILIK masalına, siz inanmazsınızda
https://www.facebook.com/10006938737...63689178136540
:kahkah:
memleketin yarısı inanıyor :drunk:
Her paylaşım bir gösteriştir. Gösterişin tek amacı karşındakini senin hakkında konuşturmak düşündürmek meşgul etmektir.
Var olanı göstererek gösteriş yapılabileceği gibi var olanı gizleyerek yada ip uçları bırakarak da gösteriş yapılır.
Bizim toplum gösterişin bu safhasına henüz varmadı. Yakında varır. İlk sinyaller her zaman olduğu gibi batı görmüş yaşamış (doğmuş) insanlarımızdan geliyor bile.
Ülke İNSAN UNSURLU ve SİYASETÇİLERİN YOL AÇTIĞI FELEKATLERDEN kurtulamıyor bir türlü.
Mimarlar Odasına göre, Yine RANT İÇİN, Yine muhtemelen yeni felaketler getirecek KAÇAK YAPILARI LEGAL YAPMAK için yeni bir İMAR AFFI gündeme geliyor...
10 Ocak 2025 tarihinde TBMM Başkanlığına İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi sunulmuştur.
Ancak İmar Kanununun Geçici 16.Maddesinde getirilen düzenleme incelendiğinde; yalnızca başvuru sürelerinin uzatılması ile yetinilmediği görülmekte;
daha önce imar affı kapsamına alınan 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış İmar Kanununa ve ilgili mevzuata aykırı ve kaçak yapıların kapsamı genişletilerek 31 Aralık 2024 tarihinden önce yapılmış yapılara af getirilmekte;
mevzuata aykırı ve kaçak yapılara yönelik idari ve mali yaptırımlar ortadan kaldırılmakta; Devletin yapıların afet risklerine karşı dayanıklılıklarını kamu adına denetim sorumluluğu yok sayılmaktadır.
Şimşek in hazineye para sağlamak için yeni bir hamlesi mi?
Artık Bodrum da kaçak yapılan ve yıkım kararı uygulanamayan villa siteleri, kıyı kanununa aykırı denize sıfır oteller legal olur. herhalde..
Şahsen ben Anayasa değişikliği veya erken seçim öncesi GENEL AF da bekliyorum.
İktidar tüm tuşlara basıyor....
Katılıyorum. Bizde millet hem lüx araç konvoyundan şikayet eder hem de yolda konvoy gördüğünde; geçen Mercedes ve Auidi lere bakarken götü düşer. Politikacılar da bunu bildiği için öyle davranır.
10-15 yıla kalmaz bizde de metroya binip, haberim yokmuş gibi çek panpa tarzında mv, bakan fotoları görürüz. Kapitalizmin farklı aşamalarında insanlar farklı tepkiler veriyor. Biz geç kapitalistleşen ülke olduğumuzdan geriden geliyoruz.
Kapitalistleşemeden orta çağa döndük hocam biz.
Bunu da dikkate alın derim..
Bir şeyin dibini mi tutmuşlar.
Anlamadım bunu.
Yine Gamet’e bağladım.
(Türkçe meali)
https://m.doviz.com/kur/harem
35.69 direnci kırılmış :he:
35.72 alış 35.77 satış :ok:
Beyler durum ciddi
https://www.facebook.com/share/r/1JVhTs9TMc/
Bu gece 21 sonrası fed faizi sonucu açıklanacak,tahminler pas geçme yönünde.
Bıktım bu bankalardan. Düzenli limit artışını iptal ediyorum limiti yine yükseltiyorlar. Onlar yükseltiyor ben düşüyorum boşuna zaman kaybediyorum. Emekli maaşı kadar gelir var. Kredi kartı limiti her banka 150-50 bin arası yükseltmek için mesaj atıyor. Otomatik limit artışını iptal etmeme rağmen. Bende kartları komple kapatmak zorunda kalıyorum artık. Kaldı üç banka birini de yakında kapatırım. Kayınço var
Tehlikeli askıntı oluyor ödemiyor sıkıntıya sokuyor. Limit düşük olunca dert tasa olmuyor. Kartların limiti 5 er bin.
Salih ben vur kaç yaptım. Tabi daha öncekiler var onlardan zarardayız. Bu bistte hiç tat tuz yok.
Abi sistemi çözdüm diyebilirim. Nerdeyse son bir yıldır aynı bantta geziniyor. Hukuki siyasi sıkıntılar olmasa faiz indirimleri işe yarayacak ama. Hükümet dibine kadar eşeliyor. Rusya eski Suriye demokrasine geçeceğiz. Tek aday reis başka aday yok. Kim sivriliyor içeri atacaklar. İmamoğlu da siyasi yasak ile bitmez uyduruk birini itirafçı yapıp bir şekilde içeri atarlar. RTE Mansur Yavaşa kaybetmek istiyor. O CB olursa o yasaları anayasayı zorlamas delmez. RTE nin militanları rahat rahat cirit atar öyle düşünüyor RTE
RTE sınırları çok zorluyor hatta geçti bile. Düz mantık adam ekonominin başarılı olmasını istese yapacağı tek şey yapısal reformlar. Zaten istediği hukukî kararları çıkıyor her emri harfiyen yerine getiriliyor. Niye çıkartmıyor. Çünkü RTE hiç bir şekilde alanının daraltılmasını istemiyor. Bu oluşum tümüyle bataklığa gömülmüş savcının biri bir açsa her yandan yolsuzluk rüşvet usulsüzlük hırsızlar fışkırır.
Şehir hastanelerine ödenen para lara acırım.
Kullanım alanları, boş alanların onda birinden fazla değil.
Tamamen müteahhit zengin etmeye yönelik devasa boş ve gereksiz alanlar.
Kimse hastahane istemediğimizi iddia etmesin
Ama abartmanın da bir sınırı var.
Bu kadarı, kesinlikle halk için değil.
Sayın İzmir'li Hoca, bence bu konuyu kürtaccı Süleyman Dayımıza soralım bakalım ne diyecek
Şöyle diyebilir "Boş alanlarda hastalarımız yürüyerek iyileşme gösterebilir, zira poliklinikler hep aynı noktada olunca zaten oturarak hastaneye gelmiş bir emekli hasta hemen polikliniğe ulaşırsa ve doktorun kapısında oturup sıra beklerse iyileşemezler, uzun bir yol yürümeli sonra kan ve idrar ve röntgen içinde de uzun yol yürümeli bu sayede kan devranı artmalı. "
Mesela...
Şimdi NTV haberi izliyorum, Haber şöyle" Domald Tıramp Suriye'den asker çekebileceğini belirtti "yorum yapıyor şimdi ,"Domald haberi önce veriyor ki İsrail kendini hazırlasın diye.. "
Aklımızla dalga geçiyorlar , haberler çok komik, :kahkah:
Belki de bu haberi yapan kişileri site sürülecek aklı olmayan kişilerden seçiyorlar, sonra kendileri de eğleniyor kendi adamlarını izlerken
:evil:
KARATALKAYA YANGINI
YANGIN ALARMI VAR AMA ÇALIŞMIYOR
Yangın alarmı veya önlem var mı diye bakmak hiç aklımıza gelmedi. Çünkü böyle bir otelin, böyle bir hata yapabileceği aklımıza gelmedi. Ama yangın tertibatına bakacağın zaman duvarda yangın alarmı var. Acil çıkışlar var. Ama bunların hiç biri çalışmıyormuş.
“ERKEN HABER VERİLDİĞİ İÇİN ERGÜL AİLESİNİN 12. KATTA KALAN SÜLALESİ KURTULUYOR
Halit Ergül ve ailesinin çoluğuyla çocuğuyla, torunuyla 12nci katta kalıyorlar. Benim karım ve kızım 7'nci katta kalıyordu. 7nci kat derken otel girişi aslında 5'nci kat. Ne yazık ki odaları dağ tarafında kalıyordu. Ergül ailesinin 12'nci kattaki tüm sülalesi yani torunu, torbası, çoluğu, çocuğu ve kendisi zamanında haberi aldığı için çizik bile olmadan kurtuluyor. Benim 7'nci kattaki kızım ve karım kurtulamıyor.
Söylenene göre, 2. Kattaki insanlar kurtulamıyorken 5 . kattaki otel sahibi yakınlarının hepsi kurtuluyor.
Yangını kimseye haber vermeden biz söndüreceğiz iaadiası 78 kişiye mal olmuş...
Geceliği bir odaya 50 bin para ver, mutfakta yangın tüpü bulunmayan, yangın alarmları çalışmayan, kapısı tahtadan olan ve yandığı için kimsenin kuruluş şansının olmadığı SÖZDE yangın merdivenli bir otelde kal.
Korku filimi gibi...
Şehir hastaneleri gerçekten yürüyüş için ideal yerler, ehliyet yenilemek için 3 ayrı poliklinik gezdim, hakikaten bacaklarım açıldı.:vk:
Benzinli Araç Maliyeti
Benzinli bir araçla 359 Kilometrelik Ankara Tavşanlı Kütahya mesafesi için 23,3 Litre yakıt harcarsınız. Güncel benzin fiyatlarına göre maliyetiniz 1.079 ₺ olur.
Dizel Araç Maliyeti
Dizel bir aracınız varsa aynı mesafede 21,5 Litre yakıt tüketirsiniz. Yakıt maliyetiniz ise 1.018 ₺ olur.
LPG'li Araç Maliyeti
Eğer aracınızda LPG kullanıyorsanız, aynı güzergahı geçerken yaklaşık olarak 28.0 litre LPG tüketeceksiniz. Size maliyeti de 733 ₺ olacaktır.!!!
Gidiş dönüş hesaplarsan.!!!
Sadece yol için.!!!
4-5 kg sucuk fiyatı eder.!!!
Astarı yüzünden pahalıya mal olur.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
.