Sayfa 147/725 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 5798 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

İtibar nedir bilmeyen, ezik İskandinavyalılar.
    Her paylaşım bir gösteriştir. Gösterişin tek amacı karşındakini senin hakkında konuşturmak düşündürmek meşgul etmektir.
    Var olanı göstererek gösteriş yapılabileceği gibi var olanı gizleyerek yada ip uçları bırakarak da gösteriş yapılır.
    Bizim toplum gösterişin bu safhasına henüz varmadı. Yakında varır. İlk sinyaller her zaman olduğu gibi batı görmüş yaşamış (doğmuş) insanlarımızdan geliyor bile.

2. Ülke İNSAN UNSURLU ve SİYASETÇİLERİN YOL AÇTIĞI FELEKATLERDEN kurtulamıyor bir türlü.

Mimarlar Odasına göre, Yine RANT İÇİN, Yine muhtemelen yeni felaketler getirecek KAÇAK YAPILARI LEGAL YAPMAK için yeni bir İMAR AFFI gündeme geliyor...

10 Ocak 2025 tarihinde TBMM Başkanlığına İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi sunulmuştur.

Ancak İmar Kanununun Geçici 16.Maddesinde getirilen düzenleme incelendiğinde; yalnızca başvuru sürelerinin uzatılması ile yetinilmediği görülmekte;

daha önce imar affı kapsamına alınan 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış İmar Kanununa ve ilgili mevzuata aykırı ve kaçak yapıların kapsamı genişletilerek 31 Aralık 2024 tarihinden önce yapılmış yapılara af getirilmekte;

mevzuata aykırı ve kaçak yapılara yönelik idari ve mali yaptırımlar ortadan kaldırılmakta; Devletin yapıların afet risklerine karşı dayanıklılıklarını kamu adına denetim sorumluluğu yok sayılmaktadır.

Şimşek in hazineye para sağlamak için yeni bir hamlesi mi?

Artık Bodrum da kaçak yapılan ve yıkım kararı uygulanamayan villa siteleri, kıyı kanununa aykırı denize sıfır oteller legal olur. herhalde..

Şahsen ben Anayasa değişikliği veya erken seçim öncesi GENEL AF da bekliyorum.

İktidar tüm tuşlara basıyor....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Her paylaşım bir gösteriştir. Gösterişin tek amacı karşındakini senin hakkında konuşturmak düşündürmek meşgul etmektir.
    Var olanı göstererek gösteriş yapılabileceği gibi var olanı gizleyerek yada ip uçları bırakarak da gösteriş yapılır.
    Bizim toplum gösterişin bu safhasına henüz varmadı. Yakında varır. İlk sinyaller her zaman olduğu gibi batı görmüş yaşamış (doğmuş) insanlarımızdan geliyor bile.
    Katılıyorum. Bizde millet hem lüx araç konvoyundan şikayet eder hem de yolda konvoy gördüğünde; geçen Mercedes ve Auidi lere bakarken götü düşer. Politikacılar da bunu bildiği için öyle davranır.

10-15 yıla kalmaz bizde de metroya binip, haberim yokmuş gibi çek panpa tarzında mv, bakan fotoları görürüz. Kapitalizmin farklı aşamalarında insanlar farklı tepkiler veriyor. Biz geç kapitalistleşen ülke olduğumuzdan geriden geliyoruz.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Kapitalistleşemeden orta çağa döndük hocam biz.

Bunu da dikkate alın derim..

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    deep seek i tuttular

ki sonuç böyle oldu iyi bir program diolar
    Bir ÅŸeyin dibini mi tutmuÅŸlar?
    Anlamadım bunu.
    Yine Gamet’e bağladım.
    [emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bir ÅŸeyin dibini mi tutmuÅŸlar?
    Anlamadım bunu.
    Yine Gamet’e baÄŸladım.