sevdiğin adamın dün topuğuna sıkın diyordun:)
Printable View
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
FEYZI ISBASARAN
@feyzi_fyzisbsrn
Kebapçı Ramazan Bingöl, Cumhurbaşkanlığı Tarım ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi olarak atandı
akçay bak bir çokomelli daha:)bunların tek tek ücretlerinide yazsınlar
taş atmamışki gitmiş görüşünü belirtmiş aslında o ekip başkaraya takık üzerine emlak ta gidince başkara tatile gitmiş gözüküyor.
sabah gittim 2 karaladım akşam rakıyı fazla kaçırmıştır şuanda babo topikle ilgileniyor birazda terste olduğunu düşünüyorum kuzu nun :)piyasa fırıldak gibi dönüyor yaşlı başı döndü:drunk:
VF banka al al bitmedi teknik olarak öyle kritik bölgedeki 3.10 bölgesi oralardan alıma geliyor altı kapanışlarda 1 tur daha sopa var bankalara ne kadar devam eder aslında çok basit bu kadar dolar yakmasına bu kadar cds gerilmesine gerek global böyle devam ederse faiz artırımı bile çıkabilir yok tutuksuz yargılama aç imamoğluna öyle yargıla bak sert çıkan para 2 ye katlar geriye döner
ömrünü uzatıp sağlıklı yaşamak isteyen benden uzak dursun..
ya kalbi tekler.. ya beyni pıhtı atar yada tansiyondan gider.
hiç olmadı kanser olur.. :he:
maşallah mübarek bi atayizim. :drunk:
450 geçebilirse haftayı olumlu kapatır derim.
yoksa mokoko
tarlayı tabanı satıp girilecek asıl fiyat bana göre x30 8860-8840 arası
:drunk:
benim onu gömmeme gerek kalmadı..
güneysu farkında olmadan yeterince gömdü onu. :))
kuzuya dokunanı yakarım diyoru.
ee
abdyi çizen adam olupta yönetimin arkasına saklanıp aduket çekersen millet dötüynen güler :he:
Hocam dün bir yerde okudum ama hatırlayamıyorum İmamoğlu bugün çıkarılıp tutuksuz yargılanabilirmiş diyordu
böyle bir söylenti yaydılar ama boş bir söylenti hocam.
şarta bağladılar..
dem akpye cık olmaz derse.
bahçeli ekrem içerde iken ve üstüne bu konuda yargılanıyorken demle çözüm mümkün değil demeye getirdi.
yani aynı konuda biriyle anlaşıyorsun diperini içeri atıyorsun bu ne saçmalık .
2-3 gündür bu dedikodu var yalnız iktidar bunu bir yenilgi gibi görüneceği için arka kapılar ardında kendi ekipleri tarafından tartışıldığı söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum , ben olaya şöyle bakıyorum daha önce paylaştım RTE bana göre siyasi hayatının en büyük yanlış hamlesini yaptı muhalefeti kendi dizayn ediyordu bir şekilde imamoğluna tutmadı bu hamleler aksine adama prim kazandırdı bu bizim iç siyasi hikayemiz geriye dönülse bu hatayı yapacağını düşünmem.
globale baktığımızda Trump bana göre hızlı girdi tarife olayına ve kaza yaptı hem kendisi hem globale kimse dönemiyor onlarda bizim iç siyasetteki gibi kapalı kapılar ardında görüşmeler olacakdır kuzunun topiğindede yazdım sabah 2026 kasım ara seçim ABD borsaları güçlü sokmak isteyecekler
sindo akp içi şuan bence bahçelinin masayı devirir mi sorusu korkusu.
erken seçim derse.
akp diye parti kalmaz.:drunk:
bahçelinin iki dudağı arasında herşey.
millet zaten erken seçim diye bas bas bağırıyor.
o nedenle deme de ekremede reyizede son sözü bahçeli söyler. nokta.
bahçelinn % 8 lik oyu .. iktidarlık demek.
o nedenle.
yoksam bunnlar birbirini günahları kadar sevmezler.
herşey goltuk için.
sana 7-8 ay önce desemki ak-dem-mhp ne dersin :)bu yüzden o iş olmaz sorunun cevabını burada bence.
RUSEN || Press
@RusenPress
·
17s
Türkiye'ye Trump dopingi gelebilir.
ABD Başkanı Trump'ın Ortadoğu'da Suudi Arabistan, Katar ve BAE turundan hemen sonra Türkiye'yi de ziyaret edebileceği bildiriliyor.
Trump'ın ekibine Türkiye'yi ziyaret konusunda çalışma yapılmasını istediği bildirildi.
-CNN
3 arap ülkesine neden geliyor silah satıcak en aşağı bu 3 den toplam 400 milyar dolarla 1 trilyon dolar arası haraç kesecek bu hikaye ayrı senin sorunun cevabı bizden ne istecek ne verecez ha vermezsek kavga edersek düğmeye basar bunu açıkça tv de söylüyor zaten
bendeki görüntüler :
(şimdilik ) heryer sakin... kırmızı-yeşil üstünde bekleyelim
çanak tutan AK YATIRIM..
https://i.hizliresim.com/hsq5hm0.jpg
''şu kötü haberler bitsede, artık sarı bar ile trende başlasak, yoksa İKTİDAR yıkılacak... o zaman biz nereden trilyon dolar kazanırız ? ''
https://i.hizliresim.com/ngbrbgv.jpg
kırmızı-yeşil... çok uzakta... oralar üçün sağlam kötü haber lazım
bunlar ile SATIMAZ... çünkü: çizgilerin üstündeyiz
ama küçük periyotlarda sat varsa, onlar ile 3-5000 pivanlık şort gir-çık olabilir
sarı kafa daha uynamadımı?
%150-200 arası yeni bir vergi bekliyorum...
aradım şimdi meşkule verdi 1 saat içinde oval ofiste başlar.:)
fark etmiyor çin sabah ona ne artırırsa artırsın bundan sonra artırımım olmayacak muhabbeti yaptı.
ama şunu biliyorum bu işi soğumaya bırakmazsa trump tahvil satışı yapabilir çinçon hafta sonu arka kapılar ardında konuşurlar.
ABD kullanılan önemli 7 madeni elementte ihtiyacı var o açığı ukrayna ile kapatmaya çalıştı ama gidicen oraya yeni tezgah kurucan çıkarması işlemesi 3-5 sene ömrü yetmez daha tarımı var varda var
Sindoma hocam önümüzdeki hafta faiz artışı bekliyomusunuz fikriniz nedir tşk
mümtaz er.. bahçelinin en has sevdiği insanlardan biri..ruşenede bol bol konuk olur. aynı tafya.
bende severim kendisini.. çok iyi bir felsefeci. mümtaz er.
siyasetide felsefe üzerinden okur. fetö geçmişi falan oldu bişeyler oldu ama yırttı. onuda kandırlar demekki :oleyo:
neyse cidden bilge biri... siyasi duruşu bilmem neyi beni ilgilendirmez. herkes alacağı kısmı alır.
bana felsefesi lazım.:)):drunk:
o nedenle bahçeli hakkında söyledikleri büyük oranda tutarlıdır.
akp içindeki korkuda bahçelinin erken seçim kararı. asıl korku bu. bundan da bahsetti.
kısaca ortam dahada ısınıyor...
Yüksek faiz ile sanayi ve kobiler sıkıntıda ,
verilere göre merkezin kasası
Merkez Bankası Net döviz pozisyonu 14,4 MLR USD'a geriledi
Çarşamba günü altın etkisi hariç net 3,3 MLR USD satış gerçekleşti
Net döviz pozisyonu 19 Marttan beri 44,5 MLR USD eridi
durum bu eğer global belirsizlik devam ederse faiz artırımı gelebilir veya daha şahin bir metin çıkabilir.Bu yüzden üst bir akıl en azından iç siyaseti yumuşatalım deyip imamoğlunun avukatlarının itirazı vardı oradan tutuksuz yargılanma çıkabilir mi bir hikaye yaratılır mı düşüncem var bu olursa bana göre çıkan paranın 2 katı para yavaş yavaş geri döner düşüncem bu ama zor bir süreç .
dip not hafta sonu Trump ve Şİİ anlaşırsa veya görüşecekler vs haber düşerse seneryom çöp olur
has öz hakiki riyıl gerçek seansı 10 dak içinde başlatıyom.
koltuklarınıza geçip emniyet kemerini takmayı unutman.
Çok tşk ederim hocam
sindo.
asıl büyük turplar daha gelmedi diyen reyiz ..:) sence imamı çıkarırı mı. ??
birbirlerinin yüzüne bile bakamayacaklar diyorken hala ??
sadece bu kadarını söyleyim. mesaj açık.
Turp olayı gündem değiştirme fırına verilen yemeği sıcak tutmak için çünkü insanlar okudukça bı ifadeleri bunun siyasi olduğunu görüyorhafta sonu 2 bira al cıgaranı yak imamoğlu ile ilgili iddia ve ifadeleri oku zaten biraz okudunmu nasıl bir dizi olduğunu görücen kapatıcan.:)Siyasette biri diğerine zühriyetsiz diğeri öbürüne bir sürü belden aşağı sinkaflı cümleler kurmuş ama şimdi ortaklar önemli olan bu geçişi nasıl yapılacağı bu zeminler arka kapılarda ayarlanır tv kanallarında işlenmeye başlarsa bir haber bekle ozaman benim seneryom çalışmaya başlıyor demektir.
Sevgili yörük
9231 e kapanış atışımız mevcut
Konu ile ilgilenirmisin cınım 😎
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye tam üye olarak Birlikteki sandalyesine bir an önce kavuşmalı. Sürecimizi ilerletme noktasında hazırız, kararlıyız, AB'den somut adımlar bekliyoruz"
ee hani avrupaya bay bay çekiyordu troller bricse gidiyoduk 3 gün önce.:kahkah::kahkah:
:drunk::drunk:
Dükkan malsiz kalmasın diye dükkana eccuk mal koydum
altın sat gümüş al trade ikilisi geliyor önerilerde...
ifadeler mi.. film izleyecek kadar canım sıkılsa yine okumam.
onların ifadelerini savcı bile okumamıştır :)) cem küçük bile okumamıştır.
neyse farklı düşünüyoruz.:)
imamoğlu çıktı ise.. bilki. bahçeli erken seçim kararı vermiştir.
benim için msj bu kadar net.
:drunk::drunk:
Trump gelmesi halkbanka yarar...
Günlük grafik biraz aşağı gidebilir derken, 240 lığı yykardan çevirip neden bugün bisti satmadı ?
Bitkolin kazım gün boyu 1500-2000 pips artıda durdu... galiba şuan 3000 lerde
240'lık ya al verdi ya bir sonraki barda verecek
Kısa vedede düşüş bitti kazımda
Dax -400'den -200 lerde
Dow açılışta bi -300 yandı gibi gördüm... +200 lerde
Bist düşmüyor
Yani : bitcolin kazım düşmüyorsa, endekslerde düşemez 🤗
tahminimce imam serbest kalacak dedikodusu ile herkes long :he: