Sayfa 148/1002 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Hocam dün bir yerde okudum ama hatırlayamıyorum İmamoğlu bugün çıkarılıp tutuksuz yargılanabilirmiş diyordu
    2-3 gündür bu dedikodu var yalnız iktidar bunu bir yenilgi gibi görüneceği için arka kapılar ardında kendi ekipleri tarafından tartışıldığı söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum , ben olaya şöyle bakıyorum daha önce paylaştım RTE bana göre siyasi hayatının en büyük yanlış hamlesini yaptı muhalefeti kendi dizayn ediyordu bir şekilde imamoğluna tutmadı bu hamleler aksine adama prim kazandırdı bu bizim iç siyasi hikayemiz geriye dönülse bu hatayı yapacağını düşünmem.
    globale baktığımızda Trump bana göre hızlı girdi tarife olayına ve kaza yaptı hem kendisi hem globale kimse dönemiyor onlarda bizim iç siyasetteki gibi kapalı kapılar ardında görüşmeler olacakdır kuzunun topiğindede yazdım sabah 2026 kasım ara seçim ABD borsaları güçlü sokmak isteyecekler
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

sindo akp içi şuan bence bahçelinin masayı devirir mi sorusu korkusu.

erken seçim derse.

akp diye parti kalmaz.

bahçelinin iki dudağı arasında herşey.

millet zaten erken seçim diye bas bas bağırıyor.

o nedenle deme de ekremede reyizede son sözü bahçeli söyler. nokta.

bahçelinn % 8 lik oyu .. iktidarlık demek.

o nedenle.

yoksam bunnlar birbirini günahları kadar sevmezler.

herşey goltuk için.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sindo akp içi şuan bence bahçelinin masayı devirir mi sorusu korkusu.

erken seçim derse.

akp diye parti kalmaz.

bahçelinin iki dudağı arasında herşey.

millet zaten erken seçim diye bas bas bağırıyor.

o nedenle deme de ekremede reyizede son sözü bahçeli söyler. nokta.
    sana 7-8 ay önce desemki ak-dem-mhp ne dersin bu yüzden o iş olmaz sorunun cevabını burada bence.

RUSEN || Press
    @RusenPress
    ·
    17s
    Türkiye'ye Trump dopingi gelebilir.

ABD Başkanı Trump'ın Ortadoğu'da Suudi Arabistan, Katar ve BAE turundan hemen sonra Türkiye'yi de ziyaret edebileceği bildiriliyor.

Trump'ın ekibine Türkiye'yi ziyaret konusunda çalışma yapılmasını istediği bildirildi.

-CNN

3 arap ülkesine neden geliyor silah satıcak en aşağı bu 3 den toplam 400 milyar dolarla 1 trilyon dolar arası haraç kesecek bu hikaye ayrı senin sorunun cevabı bizden ne istecek ne verecez ha vermezsek kavga edersek düğmeye basar bunu açıkça tv de söylüyor zaten
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bendeki görüntüler :

(şimdilik ) heryer sakin... kırmızı-yeşil üstünde bekleyelim

çanak tutan AK YATIRIM..

''şu kötü haberler bitsede, artık sarı bar ile trende başlasak, yoksa İKTİDAR yıkılacak... o zaman biz nereden trilyon dolar kazanırız ? ''

kırmızı-yeşil... çok uzakta... oralar üçün sağlam kötü haber lazım

bunlar ile SATIMAZ... çünkü: çizgilerin üstündeyiz

ama küçük periyotlarda sat varsa, onlar ile 3-5000 pivanlık şort gir-çık olabilir

6. sarı kafa daha uynamadımı?

%150-200 arası yeni bir vergi bekliyorum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sarı kafa daha uynamadımı?

%150-200 arası yeni bir vergi bekliyorum...
    aradım şimdi meşkule verdi 1 saat içinde oval ofiste başlar.
    fark etmiyor çin sabah ona ne artırırsa artırsın bundan sonra artırımım olmayacak muhabbeti yaptı.
    ama şunu biliyorum bu işi soğumaya bırakmazsa trump tahvil satışı yapabilir çinçon hafta sonu arka kapılar ardında konuşurlar.
    ABD kullanılan önemli 7 madeni elementte ihtiyacı var o açığı ukrayna ile kapatmaya çalıştı ama gidicen oraya yeni tezgah kurucan çıkarması işlemesi 3-5 sene ömrü yetmez daha tarımı var varda var
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Sindoma hocam önümüzdeki hafta faiz artışı bekliyomusunuz fikriniz nedir tşk

Sayfa 148/1002 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •