Halka Açık Piyasa değeri bu. Tamamı 650 mln $ civarı.
MAVİ JEANS HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ ARALIĞI 328-394 MİLYON DOLAR-BLOOMBERG HT
Printable View
Şirketin değeri ile fiyatı arasında doğrudan bir ilişki yok. Sermayenin ne kadar hisse adedine bölünmesi ile alakalı. Sermayesi düşük hisselerini değeri yüksek olur.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar dünkü gibi gün içinde yine hareket oldu, 42.20 lerden 43 TL ye kadar 5-6 bin lot alış oldu. Kim yaptı bunu bilen varmı. Bizimle dalga geçiyorlar sanki.. sonra tekrar aşağıya salıyorlar.
Dün de yazdın okumadınız galiba yine yazayım. Tera yatırım kendi satışını alarak hacim yaptı yine. Nette 482 lot mal ald
Kendi satışını almak ne demek diye soran olursa şöyle açıklayayım. Malını yazarsın satışa sonra satışa koyduğun malı yine kendin alırsın. Hacim yapmış olursun ama kendi malını alıp sattığın için net alışta sıfır görülürsün vs vs.
Dün yazdığınızı okudum. Bugün de benzer hareket oldu. Yine aynı grup mu yaptı acaba diye merak ettim. Bende bu teknoloji yok. Olanlardan destek alayım dedim. Verdiğin bilgi için sağol.
Ayrıca işlem hacmi, kendi satışını alması gibi açıklamalar içinde sağol. Gerçi 1989 yılından bu yana bu işlerin içinde olan biri olarak benim için bilgi tekrarı oldu. Teşekkürler.
Ne maksatla sorduğunuzu ve bilgi birikiminizi bilmediğim için açıklayıcı bir cevap verdim... kusura bakmayın..
Tekrar cevaplayayım o zaman... dün ve bugün benzer hareketleri yapan aracı kurum Tera yatırım... Matrix gold üyeliğim var benim. Belli ücret karşısında Alıcı satıcı kurumları , derinlik bilgilerini anlık olarak görebiliyorum.
Aramızda borsaya yeni başlayan arkadaşlar varsa onlar cevabımdan yararlanmışlardır umarım...Herkese saygılar...
Maliyet 55 bekle babam bekle bedelli parasını nerden bulacaz düşünen yok :)
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron hisselerinden uzak durmak en güzeli nerden satsa maliyet 0
Allah sabır versin size..
Sent from my C5503 using Android mobile app
kapta 18.16 da ki açıklama sermaye artırımının ertelendiği daha doğrusu daha uzun süre sonra gerçekleştirileceği anlamına mı geliyor. Yorumu olan varmı?
Daha bedelli onaylanmadan bedelliden gelen parayı nasıl harcayacaklarını bildimişler az önce...
Daha önce bedelliden gelen paranın ne şekilde kullanılacağına dair bir açıklamayı şirket 10 Mart'ta yapmıştı. Bugünkü açıklama o açıklamanın güncellenmesi olmuş tabi 1.açıklamada olmayan bazı hususlara da değinilmiş.
Katarlı fon bedelli sermaye artırımından kendi payına düşen kısmını 85.4 trilyonu şimdiden ödüyor. katarlı fonun ödeyeceği bu parayı daha önce Qinvest'den alınan borcun ödenmesinde kullanıyoruz diyorlar. Bedelli olduğunda katarlı fon bedelli parasını şimdiden ödediğinden o zaman ödemeyecek. O zaman bedelliden gelecek para 114.6 trilyon olacak diyorlar. Yani kısaca toplamda yine 200 trilyon oluyor. aslında değişen bişey yok.. bedelli olacağından emin olarak bir planlama yapmışlar. Ama bedellinin gecikmesi veya gecikme ihtimallerine karşı da önlem almışlar gibi. Yani bedelli onaylanmadan /yapılmadan bedelliden gelecek paranın 85.4 trilyonunu kasaya şimdiden koyarak daha önce alınan borcu ödüyorlar...
Patron arkadaşına demiş ki sen bana ödeyeceğin borcu parayı şimdiden öde , ben de onla borcumu ödeyim , senin bana ödemen gereken borcu borç zamanında ödemezsin...
Değişen bişey yok... patronun elini maddi olarak bir nebze rahatlatacak bir hareket olarak değerlendiriyorum kısaca....
Yasal bir sorumluluk.Bedelli artırımdan gelecek parayi nasil kulanacağini bildirmek.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın, Bu haberin etkisi nasıl olur, acaba😕
SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
44 ile 42 arası gider gelirmi yani cuma günü
Hiç bişey olmaz tahminim bildiğini okur patron
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarı gider dedik aşağı oldu
Arkadaslar bedelli parasını bulamazsak rüçhan hakkını satısa çıkarsak zararım ne olur yani bedelliye katılmak ve rüçhan ı satmak arasındaki fark ne kadar olur 450 lotum var maliyet 55
endeks 100 bine dayanmış...
dalyanak hasan'ın yaptığı herşey hayali...
hayali sermaye artırımı ''ses seda yok''....
hayali ortağa hisse satışı ''56,00 tl çalışan tahta 25,00 satış''...
hayali şirkete olan borcunun önemli bir kısmının ödenmesi ''ne kadar olduğu belirsiz.
hayali ortaktan bedelli karşılığı borç almak...''neye istinaden???SPK onayı yok''
yani herşey hayali...dalyanak hasan doğmamış çocuğa don biçmekle geçiriyor ömrünü.
YTD...
Abi gecen link attim kimse yorumlamadi sanirim kimse okumadi.
Tansever roportajiydi. Adam diyor ki ben kepezden cok pis dayak yedim apple hisselerimi cok erken sattim hata ettim ozetle iyi hisseyi bulursan icinden cikmayacaksin diyor.
Bizim sorunumuz da bu agayla papaz oldular daha evvel soyledigim kalin lotlar gecip tansever out olmazsa bu tahtadan bi cacik olmaz. Herifin de cikmaya niyeti yok..
kardeşim,
tanseveri okudum okumasınada içinde BOYP cümlesini görmeyince:Sad:
yaaw ne olursa olsun bu bist'te bu tahtanın bu halde olması içler acısı.
bence şirket iyi yönetilmiyor...yoksa batmış şirketler, kayyumlu şirketler,
durmadan prim yaparken bu kansız neden fukara sümüğü gibi hep aşağıya sarkıyor.
bu dallamanın başına gelecek var...hergün iyi dileklerimi yolluyorum ona...
allah onu geçmişine kavuştursun inşallah....AMİİİİİİİİN.:yahoo:
ytd...
Kademede 5 10 lot olan başka tahta bulamamış mi...
Patron tabi kendi cebini düşünecek küçük yatırımcı sanki şirketi düşünüyormu herkes cebini düşünür
Görülen o ki Cem'in gönlünün olmasını bekliyeceğiz. Ok. Sıkıntı yok ki. Ne bedelli, ne de başka bi şey yıldıramaz, Allah nasip ederse hedef en az 100.
Karamsar olmayın, yıl sonuna kalmaz. Şahsi kanaatimdir. Ytd.
5 yıldır borsadayım. Kazanamama (ÇOK) nedenim "SABIRSIZLIK"
Herkes gibi, 😡😀😁😂
Herkese tek tavsiyem, yeşil sermaye hisselerine BULAŞMAYIN...
Doymadı gözü aşağıda hala
Latife mi satiyor
Topuklarımın altı tatlı tatlı kaşınıyor ya khk ile ihraç olacam ya hisse düşecek yada ikisi :)
endeks 100 bin olduğu dakika bir çok tahtada yeşil havai fişekler patlar.
70 bin endeksten 100 bin endeks'e bir çok tahta %100....%150 prim yaptı.
bu tahtalar ve sahipleri karakter sahibi olduğu için endeks kutlamayı iyi yaparlar.
yaaa bizim dalyanak ne yapar???
endeks'in tam tersine gömüldüğü yetmezmiş gibi kutlamayı derinleştirip,
tahtayı taban bile yaparlar...hatta şirket ofislerinde ramazana aldırmadan,
şampanyalarını patlatıp karaktersizce sırıtırlar...:bravo:
YTD...
2,5....3 ay oldu SPK ya baş vuralı...
SPK dan da bi haber yok...:shh:
boyner'in baş vurusunu masa altına falan mı düşürdü acaba???
yoksa sümenaltı mı etti...eğer bi olumsuzluk varsa şirketin tahtasını kapat.
neden ky yı hergün dayak yediriyorsun tahtada...
YTD...
Karaktersiz adamın tahtasına ''41'' kere maşallah.
1990 lardaydı sanırım, endek 100.000 i devirdi. 100.000 olunca bir sıfır atıldı ve tekrar 10.000 den devam edildi. Aynı durum şimdi de olacak mı acaba?
Hisselerden de bir sıfır atsınlar görün o zaman cümbüşü...
Katardaki sorun burayı etkilermi
mavi jeans 50 tl den halka arz olursa. bu hisseyi zıplatır. ozaman latife hn. ın mallarını tek seansta alırlar. hn. 45 e satış yazdırıyordu. 27 milyon lot mavi alan veya alamayan latife hn. mallarını hüüp diye süpürür.