Sayfa 146/412 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 3294 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: BOYP - Boyner Perakende

Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    Aynı sektördeler mavi o kadar ediyorsa bu 3 katı etmeli
    Halka Açık Piyasa değeri bu. Tamamı 650 mln $ civarı.
    MAVİ JEANS HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ ARALIĞI 328-394 MİLYON DOLAR-BLOOMBERG HT
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

2. Şirketin değeri ile fiyatı arasında doğrudan bir ilişki yok. Sermayenin ne kadar hisse adedine bölünmesi ile alakalı. Sermayesi düşük hisselerini değeri yüksek olur.

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arkadaşlar dünkü gibi gün içinde yine hareket oldu, 42.20 lerden 43 TL ye kadar 5-6 bin lot alış oldu. Kim yaptı bunu bilen varmı. Bizimle dalga geçiyorlar sanki.. sonra tekrar aşağıya salıyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by dobrowski Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dünkü gibi gün içinde yine hareket oldu, 42.20 lerden 43 TL ye kadar 5-6 bin lot alış oldu. Kim yaptı bunu bilen varmı. Bizimle dalga geçiyorlar sanki.. sonra tekrar aşağıya salıyorlar.

Dün de yazdın okumadınız galiba yine yazayım. Tera yatırım kendi satışını alarak hacim yaptı yine. Nette 482 lot mal ald

Kendi satışını almak ne demek diye soran olursa şöyle açıklayayım. Malını yazarsın satışa sonra satışa koyduğun malı yine kendin alırsın. Hacim yapmış olursun ama kendi malını alıp sattığın için net alışta sıfır görülürsün vs vs.

5.  Alıntı Originally Posted by birbec Yazıyı Oku
    Dün de yazdın okumadınız galiba yine yazayım. Tera yatırım kendi satışını alarak hacim yaptı yine. Nette 482 lot mal ald

Kendi satışını almak ne demek diye soran olursa şöyle açıklayayım. Malını yazarsın satışa sonra satışa koyduğun malı yine kendin alırsın. Hacim yapmış olursun ama kendi malını alıp sattığın için net alışta sıfır görülürsün vs vs.
    Dün yazdığınızı okudum. Bugün de benzer hareket oldu. Yine aynı grup mu yaptı acaba diye merak ettim. Bende bu teknoloji yok. Olanlardan destek alayım dedim. Verdiğin bilgi için sağol.
    Ayrıca işlem hacmi, kendi satışını alması gibi açıklamalar içinde sağol. Gerçi 1989 yılından bu yana bu işlerin içinde olan biri olarak benim için bilgi tekrarı oldu. Teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by dobrowski Yazıyı Oku
    Dün yazdığınızı okudum. Bugün de benzer hareket oldu. Yine aynı grup mu yaptı acaba diye merak ettim. Bende bu teknoloji yok. Olanlardan destek alayım dedim. Verdiğin bilgi için sağol.
    Ayrıca işlem hacmi, kendi satışını alması gibi açıklamalar içinde sağol. Gerçi 1989 yılından bu yana bu işlerin içinde olan biri olarak benim için bilgi tekrarı oldu. Teşekkürler.

Ne maksatla sorduğunuzu ve bilgi birikiminizi bilmediğim için açıklayıcı bir cevap verdim... kusura bakmayın..
    Tekrar cevaplayayım o zaman... dün ve bugün benzer hareketleri yapan aracı kurum Tera yatırım... Matrix gold üyeliğim var benim. Belli ücret karşısında Alıcı satıcı kurumları , derinlik bilgilerini anlık olarak görebiliyorum.
    Aramızda borsaya yeni başlayan arkadaşlar varsa onlar cevabımdan yararlanmışlardır umarım...Herkese saygılar...

7. Maliyet 55 bekle babam bekle bedelli parasını nerden bulacaz düşünen yok

Venus_V3_5040_2GB cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 146/412 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •