Þirketin deðeri ile fiyatý arasýnda doðrudan bir iliþki yok. Sermayenin ne kadar hisse adedine bölünmesi ile alakalý. Sermayesi düþük hisselerini deðeri yüksek olur.
ZTE Blade V6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar dünkü gibi gün içinde yine hareket oldu, 42.20 lerden 43 TL ye kadar 5-6 bin lot alýþ oldu. Kim yaptý bunu bilen varmý. Bizimle dalga geçiyorlar sanki.. sonra tekrar aþaðýya salýyorlar.
Dün de yazdýn okumadýnýz galiba yine yazayým. Tera yatýrým kendi satýþýný alarak hacim yaptý yine. Nette 482 lot mal ald
Kendi satýþýný almak ne demek diye soran olursa þöyle açýklayayým. Malýný yazarsýn satýþa sonra satýþa koyduðun malý yine kendin alýrsýn. Hacim yapmýþ olursun ama kendi malýný alýp sattýðýn için net alýþta sýfýr görülürsün vs vs.
Dün yazdýðýnýzý okudum. Bugün de benzer hareket oldu. Yine ayný grup mu yaptý acaba diye merak ettim. Bende bu teknoloji yok. Olanlardan destek alayým dedim. Verdiðin bilgi için saðol.
Ayrýca iþlem hacmi, kendi satýþýný almasý gibi açýklamalar içinde saðol. Gerçi 1989 yýlýndan bu yana bu iþlerin içinde olan biri olarak benim için bilgi tekrarý oldu. Teþekkürler.
Ne maksatla sorduðunuzu ve bilgi birikiminizi bilmediðim için açýklayýcý bir cevap verdim... kusura bakmayýn..
Tekrar cevaplayayým o zaman... dün ve bugün benzer hareketleri yapan aracý kurum Tera yatýrým... Matrix gold üyeliðim var benim. Belli ücret karþýsýnda Alýcý satýcý kurumlarý , derinlik bilgilerini anlýk olarak görebiliyorum.
Aramýzda borsaya yeni baþlayan arkadaþlar varsa onlar cevabýmdan yararlanmýþlardýr umarým...Herkese saygýlar...
Maliyet 55 bekle babam bekle bedelli parasýný nerden bulacaz düþünen yok![]()
Venus_V3_5040_2GB cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri