flamayı yediler gibi nilkiz..
Printable View
Kesinlikle yemediler 7.80 alislarim var vermediler henüz
İşi gücü yerinde moral bozmaya değmez sadece tarihi rallinin ekmeğinden olduk ona canım sıkkın 😬
Neden öyle diyorsunuz 5 fkli kaatta ekleme yapılır sadece ralli kacirdiginiz yok 8.45 tepesi için güç topluyor
Kim basiyorsa helal olsun bu kadar gitmiyorsa düşsün de elalem nasiplensin
Garanti yatırım bilançoyu birebir tahmin eden kuruluş hedef fiyatı yükselmesini olumlu buluyorum,endekse paralel getiri tavsiyesinde bulunmuş ama bir aydır saolsun endeksi izlemeye devam ediyoruz ne kadar tutar zamana bırakmalı
sabah güzel açlış yaptı +%1,03 ü gördü ama şimdi yine eksiye düştü
Valla hocam BIST nerden nereye geldi bu hisse hala burayı bekliyor,tamam bankalar gibi geri kalmamıştı ama sigorta endeksini almıyorlar fena yaya bıraktılar bizi normalde 9 üstüne atması lazımdı uç haftalık coskuda biz 9 u geçtik 8 de bile tokatlandik döndük
Sabancının gözünü toprak doyursun... 5000 lot alıyorsun, 5 kademe çakıyor adı herifler. Sizin yapacagini
Rezil herifler , basitlik. 5000 lot alıyorsun 5 dakikada 5 kademe doldurup doldurup çakıyorlar... sabancı tahtası mi , s. Et....
Sabancı tahtası dedim , Sabancı demedim...
Sabancıların.1.kuşak olan kardeşleri dünyadan göçtü toprak oldular bilebildiğim kadarıyla.
Torunları onların bıraktıgı servet/ünleriyle hafızalardalar.
Benim de isteyerek hissesini aldıgım gune lanet edesim geliyor.
Borsa nerede bu hisse nerede. Satsan yerine ne alacaksın ki. Diğerlerinin hepsi uçtu.
Mecburen verecegi temettüyü bekleyecegim. Artık o zamana yürürse ne ala olmazsa
birde tahvil gibi hissem olmuş olur./ytd..
Resmen şoktayım. Saçma sapan bir ray sigorta, diri duran bi ansgr ve 8 üstünde cırcır olan bir akgrt! Ama para tekniği bozar, dayanın gari, yılsonu bilançoları geliyo. Yiyidleeerrr
ema(21)'e yapıştı dönecek mi numara mı yapıyor anlayamadım..
Klasik sabancı kağıdı endeksin yükselişinde düşürmeyi başardılar.Pörtföyde az bir miktar vardı onuda ilk fırsatta eritmek lazım.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancosunun bozulmayacagini dusundugunuz, temettu veren dusuk f/k li kagit kumbara gibidir.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
7.3-7.4'e göz kırpıyordu ama karanlıkta aldılar.. Döndü sanırım...
Bu kağıttaki ama hikaye beklenti nedir. Sigorta hissesi alacam. Kıyas yapacak var mi ansgr avisa raysg
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni yasaklar geliyor.. Bu sana yarayacak biliyosun dimi kabız :)
Bugün borsa artı kapatırsa herkese benden çay.
Şakir'e yok.
Endeks yükselişine ayak uydurmadın düşüşünde napıcan bakalım :)
Napacak önden önden...
3 günde intikamı alır merak etmeyin. Eşşeğe bağladı ama sıkıntı yok
İnfo'da yılın ilk yarısında çok yazdım (koyarım linkini en kısa zamanda) ama hisse yükselmeyince forum gergin gelmeye bende yazmayı bıraktım. Çünkü orada kurumsal yatırımcı olmayınca oynaklık (standart sapma) çok yüksek oluyordu. Ardından sadece okuyucu olarak forum takip ettim. Biliyorsunuz regüle piyasayı takip etmek rahat.
Özetle piyasada sabır şart Akgrtde de keşke hisse 31 ocakta bu fiyatta olsa da girsek ☺
Ismen yerine osmen daha iyi gibi ismende yokum.
Devaya laf söylerdim ama bu daha beter çıktı!:) Orda hiç yoktan %33 kar var, öyle yada böyle yükselmiş. Bunda galiba aylardırlı %3 !!! Hadi bakam akgrt, sen mi yamansın biz mi?
Belki %4! De olabilir:)