Originally Posted by
RLC44
aynende öyle tarila kardeş. değer yatırımcılarının 2 tercihi var hissede yatırım yaparken.
1 grup: kağıdı alır iyi yükselince ana parasını çeker, yeni kağıda girer ve kalan hisselerim sıfır maliyetli olsun der.
2. grup

ben dahil) bir kağıtta tatminkar bir kar görünce çıkar, takip ettiği gitmeyen diğer kağıda zamanı problem etmeden bekler, ve bu silsile devam eder.
1. si aslında daha iyi gibi gelsede ben 2. si tarafındayım sebebim şu. 1. yöntemde şişmiş bir kağıdı sıfır maliyet olsa bile bırakıyorsun, ama 2. yöntemde ağır gitse bile kümülatif hep potansiyeli olan kağıtlara giriş yaptığın için tren ağır kaçsada tüm portföy yükseliyor.
ama artık kendi adıma 3. faza geçtim aslında diyebilirim. temettülerle sıfır maliyetli kağıt alma fazı. ilk defa olacak, ve bu yüzden işmenden bir kısım çıkıp hem gitmemiş hemde temettüsü bol akgrt tercih ettim. temettüsü ile ansgr veya gedik veya kordsa artık her ne ise alıp sıfır maliyetli kağıtlar oluşturmak. bunun adı artık
trene vagon ekleme modu.
Trene vagon ekleme stratejiniz hayırlı olsun. Bu stratejiyi sizden öğrenirsek sevinirim.
Portföyde hisse dağılımınız %sel olarak nedir? Örneğin %20 AKGRT ise onu %40'a çekerken teknik anlamda diğerinden azalıyor.
Özel ise cevaplamayabilirsiniz.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri