Bankacýlýk sektörü kadar önemli olan sigorta sektörü mal mal bankalarýn coþkusunu izliyor. Yaa sabýr
Bankacýlýk sektörü kadar önemli olan sigorta sektörü mal mal bankalarýn coþkusunu izliyor. Yaa sabýr
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Ben bu kaðýdý 4,65 den trade ettikten sonra kaç defa almaya elim gitti yok çok çýktý yok biraz dursun diye beklettim hepsinde de tüh dedim, son düþüþte tamam artýk dedim resmen beni buldu portföyünde yarýsý mübarek diðerleri ne kadar çiksa da bunun derdine yerinde sayýyorum, neyse ki uzun vadeli alýmdi yoksa gerçekten sinirden catlardim
Portföyümün %10'u bu hisseden oluþuyor. Yani beni çok etkileyen bir durumu yok. Fakat aklýma yýlbaþýndaki iþmeni getiriyor. Endeks ralli yaparken aðýr kalmýþtý ve býktýrmýþtý. Hatta bu kaðýt ne kadar hantal dediðimi ve sattýðýmý hatýrlýyorum. sonra bir ara mayýs ayý bezdirdi diye hatýrlýyorum. Þu an geldiði nokta ortada. Ayný hatayý bir daha yapmayacaðým. Bu karlýlýk günü gelir fiyata yansýr diye umut ediyorum ytd
Bence düþsün,tapýnakcýlar 7.4 haram diyor. Düþerse eahatlayacaðým
Bu düþüþ teknik olarak gerekiyor gibiydi, artýk kabýzlýðý geçmiþ olmalý.. Hadi yolumuza bakalým![]()
https://twitter.com/dorukkurt10/stat...530162695?s=19
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri