😂😂😂
10 liradan bende alirim hacı hatta 20 den falan 😂😂😂
theufuks
Printable View
Hissenin arz fiyatının altında kalmasini reklamlara bakıp vurkaç yapmak isteyip de avlanan kişilerin zararına satış yapmasına bağlıyorum. Bir dairenin fiyatınin bir ayda yükselme yapmasını beklemek hayal olsa gerek. Şuanki fiyatına bakıp panik yapması gerekenler kısa vadede paraya ihtiyacı olup da satış yapması gerekenlerdir herhalde. Gerçekten yatırım amaçlı girenler 42.5 in altında satmıyor zaten. Dikkat ederseniz işlem hacmi 3 milyon küsur hisseden en fazla 20 bin gördü bu hisse yanılmıyorsam. Bu da devede kulak kalır. Yatırım tavsiyesi degildir
Bölgede yapımı biten Park Mavera konutları 2+1 dairelerinin şu anda 500 ile 600 bin TL arasında satış fiyatları var.
Projeden satılan en ucuz 2+1 dairenin arz fiyatı 11.058x42,50=469.965 TL
Ortalama fiyat payları 40,00 TL den toplasak daire fiyatı11.058x40,00=442.320TL
TCMB konut fiyat endeksi İstanbul geneli için %12
Kaba hesapla simdi projeden alacağımız dairenin proje bitince fiyatı 700 bin TL olarak görünüyor.
3 sene sonunda kazancın 700-442=258 bin TL
Kendimce böyle bir hesap yaptım
sattım kurtuldum ohhh beeeeeeeeeee
borsaya yatırırım daha iyi en azından yükseliyor!!!!!!
böyle halka arzmı olur nalet gelsin borsa tarihi zirve yapıyor hala fiyatı düşürmeye çalışıyorlar yuh be yuhhhhhhh
İlk halka arz Kira Sertifikası 3 yıl vadeyi göze alarak girilmesi gerekir diye bir dip not düşselerdi talep toplayamazlardı kesınlıkle bireysel yatırımcıdan..Yerli yatırımcının perspektifine uygun bir model değil tamamen yabancı yatırımcının sabrı gerekli ...Gayri Menkul Projesinin değer kaybetmesi İstanbul da mumkun değilken belli bir fiyatın altına gelince geri alım gibi bir koruyuculuk sunmayan halka arz sonrasını yönetemeyen Vakıfbank ın kulakları çınlasın...
450k hisseye yatırıp üç yıl sonra konutu teslim almak yerine 500k şimdi yatırıp kiraya verirsem üç yıllık kira getirisi de olur, kiralar nasıldır bilmiyorum ama sanırım bu durumda kafa kafaya gelirler.
Yani konut değer artışına ek olarak kira getirisini de hesaba katın, o zaman hissenin cazibesi azalıyor.