Sayfa 29/216 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by serdary Yazıyı Oku
    Zararınızı çıkardığınıza göre ucuz bi tecrübe olmuş sizin için üstad
    Hiç gerek yoktu nasıl böyle bir tongaya düştüm anlamadım.
    42,5 aldım sanki hisse gibi 2 yıl sonra değeri ikiye katlayacakmışta 85 olacakmış gibi heveslendim.
    En azından şirketlerin hisselerinde bu tarz avantajlar var hiç beklemediğin anda uçar gider.
    Beni rahatsız eden kağıdın sahipsiz olması izlenimi vermesidir gerçekten sahipsizde olabilir.
    Toki çoktan emeklilik ve yatırım şirketlerine yazı geçip 42 üstünü çalıştırın demeliydi.
    inşallah yükselirde kurtulursunuz.
    Borsa kumardır durmasını bilmek gerekir.

2.  Alıntı Originally Posted by miko Yazıyı Oku
    Hiç gerek yoktu nasıl böyle bir tongaya düştüm anlamadım.
    42,5 aldım sanki hisse gibi 2 yıl sonra değeri ikiye katlayacakmışta 85 olacakmış gibi heveslendim.
    En azından şirketlerin hisselerinde bu tarz avantajlar var hiç beklemediğin anda uçar gider.
    Beni rahatsız eden kağıdın sahipsiz olması izlenimi vermesidir gerçekten sahipsizde olabilir.
    Toki çoktan emeklilik ve yatırım şirketlerine yazı geçip 42 üstünü çalıştırın demeliydi.
    inşallah yükselirde kurtulursunuz.
    Dediğiniz gibi 2-3 yılda ikiye katlaması boşa umutlanmak olur, zira karşımızda sabit bir kıymet var. Zaten bu, 3 yıl sonra 2+1 evin 850-900 bin TL'ye satılması demek oluyor.
    Ben çok şükür hiç almadım, kısa vadede al-sat yapmak isteyen arkadaşlara Rabbim yardımcı olsun. Uzun vadede ben evimi alır çekilirim kenara diyen dostlara da fiyata razı olmuşlarsa şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by serdary Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi 2-3 yılda ikiye katlaması boşa umutlanmak olur, zira karşımızda sabit bir kıymet var. Zaten bu, 3 yıl sonra 2+1 evin 850-900 bin TL'ye satılması demek oluyor.
    Ben çok şükür hiç almadım, kısa vadede al-sat yapmak isteyen arkadaşlara Rabbim yardımcı olsun. Uzun vadede ben evimi alır çekilirim kenara diyen dostlara da fiyata razı olmuşlarsa şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim
    saolasın kardeşim baktım dolar 3,63 olmuş dolar aldım insanoğlu rahat durmaz içerde yada dışarda birşey olur dolar fırlar.

4. Hissenin endeksle pek bir korelasyonu yok gibi, pek tepki vermedi endeksteki yükselişe.

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Hissenin endeksle pek bir korelasyonu yok gibi, pek tepki vermedi endeksteki yükselişe.
    Endeksle alakası yok halka aracılık eden vakıf bankın piyasa yapıcısı gibi devreye girmesi lazım ya da bir spekulatorun gözunu karartıp 3.370.000 lotun kurumsal yatırımcıya satılan 1.590.000 lotu toplayıp göturmesı lazım zor bir ihtimal vakıfbank 3 yıl sponsor oldu sanki projeye daireler karşılığında..
    “Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
    Fatih Sultan Mehmet

6.  Alıntı Originally Posted by ekonomistomer Yazıyı Oku
    Endeksle alakası yok halka aracılık eden vakıf bankın piyasa yapıcısı gibi devreye girmesi lazım ya da bir spekulatorun gözunu karartıp 3.370.000 lotun kurumsal yatırımcıya satılan 1.590.000 lotu toplayıp göturmesı lazım zor bir ihtimal vakıfbank 3 yıl sponsor oldu sanki projeye daireler karşılığında..
    Bir kaç hafta vakıf sahip çıksaydı bu kadar moral bozmazdı 3000 lot alışmı girememişlerde %10 düşmüş ben inanmıyorum kasıtlı düşürüldüğünü düşünüyorum. Madem yatırımcıyı düşünüyorlar %4 yükseltsinler 42,5 üstünden işlem görsün hepsi hikaye.

7. İşlem hacmi düşmeye devam ediyor ben banka hisseleriyle işlem yapıyordum bu kadar düşük hacim hiç bana göre değil alış-satış fiyatı arasında birkaç kademe fark var hiç hoşuma gitmedi, volatilite de düşüyor alsattan para kazanamayacağıma kanaat getirdim.
    Sonuç olarak üç gün önce aldıklarımı 30 kuruş altına zararına satıp tamamen çıktım demin. Ben yine bankalarıma döneyim.
    Yalnız gerçekten de bundan sonra başka halka arz olacaksa kötü bir referans oluyor bu kağıt, balon söndü ilgi yok, işlem hacmi yerlerde..

8. 39,94 kapattı gittikçe düşüyor 40 üstünde kurtulduğuma çok sevindim böyle giderse 10 ları görürüz o zaman tekrar alırım nasılsa müdahale eden yetkili yok ne ala mualla...

Sayfa 29/216 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •