Sertifikaya inanmayan, konut yatırımına tü kaka diyen zevat forumun en sadık takipcileri ve en fazla yorum yazanları!!!
Madem kötü bir yatırım ne işiniz var birader, zaman kaybı değil mi??
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
34tl ve altı hisse satanları merak ediyorum kaç liraya aldılarda kaç paraya satıyorlar.bence iskontolu satış vardı.halka arzında.bunuda defalarca sordum bu halka arzı yapanlara kesinlikle olmadığını söylediler.yok sivaslı bir yatırımcı piyasa fiyatından satış yapmışda bu yalanlara kargalar bile güler bence.ama bundan sonra gayrimenkul sertifası olurmu.bence zor.son sürü biz gözüküyoruz.
bu sertifika hakkında halka arzı süreçinde öve öve bitiremeyen himmet karadağ ve diğer kişilere birçok platformda niye bu sertifikanından halka arzdan bu yana soluksuz düştüğünü sordum.yanıtları hep ortak geldi ağız birliği yapmışcasına uzun vadede iyi olacak vesaire bilindik kelimeler.benim şahsi fikrim çok kötü kokular geliyor burnuma.ama tabiki minareyi çalan kılıfınıda hazırlamıştır.
Stopaj yuzde 10 mu 15 mi
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı arkadaşların pmvr3 hissesi ile ilgisi yok maşallah yorumu çok. Adama sorarlar bu hisseyle ilgili niye olumsuz yazıyorsun. Bir algı oluşturma gayretiniz neden var. Neden var çünkü siz bu hissenin ileride iyi bir yere geleceğine inanıyorsunuz. Fakat en düşük nasıl alırım derdindesiniz
Yer İmleri