Sanırım hemen hemen tüm değişikşikleri tamamladım. Hepsinin güncel grafiklerini yükledim. Sayfayı yenilerseniz değişiklikleri görebilirsiniz...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Printable View
Sanırım hemen hemen tüm değişikşikleri tamamladım. Hepsinin güncel grafiklerini yükledim. Sayfayı yenilerseniz değişiklikleri görebilirsiniz...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Rica ederim. Bilâkis çok memnun oldum...
İçerik konusunda her zaman dediğim gibi; görüşlere açığım ve sizlerin yönlendirmesi ile siteye ve grafiklere yön vereceğim. Kimseden ses çıkmazsa herşey olduğu şekilde devam ediyor. Sizin bilgilendirmeniz çok sevindirici ve faydalı oldu...
Bu vesile ile artık işlem görmeyen kodları da listeden kaldırmış oldum ayrıca A ve B grubunu da tamamlamış oldum...
Sizler liste verdiğiniz sürece benim için kodları listeye eklemem artık çok zor değil. Sadece listeyi güncelleyip veritabanını yeniliyorum hepsi o kadar. Silme işi biraz uzun sürüyor. Birkaç yerden birden silinmesi gerekiyor. Yoksa tekrardan yüklenebiliyorlar. Sabahlayin bu işi de hallettim. Silme işlemleri de tamamlandı.
Tek sıkıntı:
Hisse sayısı arttıkça benim siteye güncel grafikleri yükleme zamanım da artıyor. Şu anki hâli ile ortalama 20-25 dk. yı buluyor. Sayı arttıkça bu zaman dilimi uzayacaktır. Buna da bir çara bulmak gerekecek. Zamanla bu sorunu da hellederim inşaAllah...
Siz eğer listeleri eklerseniz ben de hisseleri listelere eklerim. Tekrar teşekkür ederim...
Selamlar...
Elinize, emeğinize sağlık.:ok:
Kanımca mali durumu sorunlu olduğu için SPK tarafından izlemeye alınan, uzun zamandır kar açıklamayan, sermayesi ve piyasada dolaşan hisse sayısı düşük, BIST'teki işlem görme sayı ve süreleri sınırlı, açığa alım/satımdan muaf tutulan hisselerin şimdilik listede yer almaması daha uygun olur.
Bu kategorideki hisseler listeye dahil edildiğinde sizin veri yükleme ve grafik güncelleme süreniz de 30 dakikayı geçecektir. En güzeli ben listede kayıtlı C ve D grubu 19 hisseyi aşağıya yazayım. Bunların silinmesi kararını da size bırakayım. Kolaylık ve başarı dilerim.
AKPAZ/AVHOL/BIMELK/BRMEN/BURVA/DESA/DOGUB/EGCYO/EGPRO/GLRYH/
ISBTR/LIDFA/METUR/PKENT/ROYAL/SANFM/SEYKM/TACTR/YAYLA
Bu hisselerin hemen hemen hepsi talepler doğrultusunda listeye eklendi. Bu nedenle şimdilik onları silmem doğru olmaz düşüncesindeyim...
Şimdilik yükleme hızına bir çözüm bulana kadar C ve D grubu hisselerini eklememek sizin de dediğiniz gibi daha doğru olacaktır. Şimdiden 338 hissede mevcut zaten...
İleride kategori oluşturabilirsem ve hızı arttırabilirsem o zaman sıralı liste olarak ekleriz...
Görüşleriniz ve yardımlarını tekrar tekrar teşekkürler...
Sadece hisse isimleri ile değil; her yönden, her zaman görüş ve tavsiyelerinizi duymaktan memnun olacağımı bir kez daha belirtmek isterim.
Bu site benim olduğu kadar sizlerin de. Kullanacak olan sizlersiniz. Neye ve nasıla sizler karar vereceksiniz ben yapabildiklerimi yapmaya gayret edeceğim. Yapamadıklarımı öğrenmeğe çalışacağım. Olduğu kadar artık...
borsa endeks 69 olacak diyen kahinler arttı, sizce referandumdan sonra endeks yönü nedir?