Originally Posted by
Don Kişot
Elinize, emeğinize sağlık.
Durduk yere size iş çıkardım, kusuruma bakmayın.
C ve D grubu hisselere de artık önümüzdeki hafta el atarız.
Ne dersiniz?

Rica ederim. Bilâkis çok memnun oldum...
İçerik konusunda her zaman dediğim gibi; görüşlere açığım ve sizlerin yönlendirmesi ile siteye ve grafiklere yön vereceğim. Kimseden ses çıkmazsa herşey olduğu şekilde devam ediyor. Sizin bilgilendirmeniz çok sevindirici ve faydalı oldu...
Bu vesile ile artık işlem görmeyen kodları da listeden kaldırmış oldum ayrıca A ve B grubunu da tamamlamış oldum...
Sizler liste verdiğiniz sürece benim için kodları listeye eklemem artık çok zor değil. Sadece listeyi güncelleyip veritabanını yeniliyorum hepsi o kadar. Silme işi biraz uzun sürüyor. Birkaç yerden birden silinmesi gerekiyor. Yoksa tekrardan yüklenebiliyorlar. Sabahlayin bu işi de hallettim. Silme işlemleri de tamamlandı.
Tek sıkıntı:
Hisse sayısı arttıkça benim siteye güncel grafikleri yükleme zamanım da artıyor. Şu anki hâli ile ortalama 20-25 dk. yı buluyor. Sayı arttıkça bu zaman dilimi uzayacaktır. Buna da bir çara bulmak gerekecek. Zamanla bu sorunu da hellederim inşaAllah...
Siz eğer listeleri eklerseniz ben de hisseleri listelere eklerim. Tekrar teşekkür ederim...
Selamlar...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri