bu yüzden 4,76 maliyetli bağfaşlarımın %25 şi 10.70 ort. adrese teslim edildi realize her zaman iyidir ... tşklr bağfaş
Printable View
kim size hayal satıyorsa ondan uzaklaşın aksi halde sadece hayallerle yaşarsınız...
Kaç gündür yorum yok burada. Anlaşılan bir patron bir de ben varız. 10 yıldır düşen bagfs, son günlerin favorisi oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 2008'de 15'ler civarındaydı. Herhalde o yerleri tekrar görmeden duramaz. Teknikçi arkadaşların görüşlerini önemsiyor ve bekliyorum.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=22&page=231
zamanında bize gazcı demişlerdi...:kahkah: aradan sadece 3 ay civarı bir süre geçti ve hisse daha şimdiden 10,76 seviyelerinde...elinde bulunduranlar hayrını görsün...keko çok konuşur ama boş konuşmaz...eninde sonunda da dedikleri doğrulanır....NOKTA.
Hisse 12'lerden 5'in altina gitti. Kabaca dolar 3.8 civarindaydi. 5.70*(12/3.80) benim tahminim. Teknik falan degil. Duz mantik. Yani $ bazinda hisse o gunku degeri bulmali ki patronun elindeki hisseler deger kaybetmemis olsun.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Takma kafana. Borsadan hic anlamayan bile 5'li fiyatlarin firsat oldugunu anlardi. Tspor'dan taniyorum seni. Borsaya ciddi satis geldigi bir gun iyi primli kapadi. Saka gibi 10.69. Bu kacinci 10.72'den 10.75'den donuyor. Bu sefer ciddi yukari kiracak gibi geliyor bana. Izliyoruz. Benim hedefim 19-20 civari, $ buralarda kalirsa. 12'li rakamlardaki seviyeyi yakalayamadi henuz dolar bazinda.
Gorusunu almak isterim; pazar gunu istanbul buyuksehir belediyesi'ne kayyum atama karari aciklanacakmis dogru duyduysam. Bu karar sonrasi borsada bir panik havasi eser mi? Bagfas'i nasil etkiler? Sence.