Sayfa 300/564 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 4510 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

Alıntı Originally Posted by adestim Yazıyı Oku
    *garanti yatırım, bagfaş hedef fiyatını 9,25 tl'den 15,60 tl'ye yükseltti, tavsiye 'endeksin üzerinde getiri'
    bu yüzden 4,76 maliyetli bağfaşlarımın %25 şi 10.70 ort. adrese teslim edildi realize her zaman iyidir ... tşklr bağfaş
    nasip....

kim size hayal satıyorsa ondan uzaklaşın aksi halde sadece hayallerle yaşarsınız...
    nasip....

3.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    kim size hayal satıyorsa ondan uzaklaşın aksi halde sadece hayallerle yaşarsınız...
    Hayal çok iddialı bir cümle olmuş bağfaş için.

4. Kaç gündür yorum yok burada. Anlaşılan bir patron bir de ben varız. 10 yıldır düşen bagfs, son günlerin favorisi oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 2008'de 15'ler civarındaydı. Herhalde o yerleri tekrar görmeden duramaz. Teknikçi arkadaşların görüşlerini önemsiyor ve bekliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by mermers Yazıyı Oku
    Kaç gündür yorum yok burada. Anlaşılan bir patron bir de ben varız. 10 yıldır düşen bagfs, son günlerin favorisi oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 2008'de 15'ler civarındaydı. Herhalde o yerleri tekrar görmeden duramaz. Teknikçi arkadaşların görüşlerini önemsiyor ve bekliyorum.
    10 TL'nin altına düşerse buralarda yorumlar başlar...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by caferak Yazıyı Oku
    Keko daha dun gazı vermişsin bugün tüymüşsun yine .

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    cafer kardeş keşkem fiyatı henüz 5,40 larda iken bağfası keşif etseydin...bak o vakitler çok yazdık burda...bu hafta güzel çıkış yapınca yeni yeni millet keşif ediyor...son zamanlarda yazdıklarımız bir gün gelecek tarih olacak...millet gelip buraları okuduğunda vay be geçmişte fiyat şuralardaymış da keko denilen gazcının biri bunları söylemiş diye okuyacaklar..

borsada nasibinizde yoksa elden de bir şey gelmiyor...nasip...sabır...çok önemli...
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=22&page=231

zamanında bize gazcı demişlerdi... aradan sadece 3 ay civarı bir süre geçti ve hisse daha şimdiden 10,76 seviyelerinde...elinde bulunduranlar hayrını görsün...keko çok konuşur ama boş konuşmaz...eninde sonunda da dedikleri doğrulanır....NOKTA.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Hisse 12'lerden 5'in altina gitti. Kabaca dolar 3.8 civarindaydi. 5.70*(12/3.80) benim tahminim. Teknik falan degil. Duz mantik. Yani $ bazinda hisse o gunku degeri bulmali ki patronun elindeki hisseler deger kaybetmemis olsun.
    Yatirim tavsiyesi degildir.

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=22&page=231

zamanında bize gazcı demişlerdi... aradan sadece 3 ay civarı bir süre geçti ve hisse daha şimdiden 10,76 seviyelerinde...elinde bulunduranlar hayrını görsün...keko çok konuşur ama boş konuşmaz...eninde sonunda da dedikleri doğrulanır....NOKTA.
    Takma kafana. Borsadan hic anlamayan bile 5'li fiyatlarin firsat oldugunu anlardi. Tspor'dan taniyorum seni. Borsaya ciddi satis geldigi bir gun iyi primli kapadi. Saka gibi 10.69. Bu kacinci 10.72'den 10.75'den donuyor. Bu sefer ciddi yukari kiracak gibi geliyor bana. Izliyoruz. Benim hedefim 19-20 civari, $ buralarda kalirsa. 12'li rakamlardaki seviyeyi yakalayamadi henuz dolar bazinda.
    Gorusunu almak isterim; pazar gunu istanbul buyuksehir belediyesi'ne kayyum atama karari aciklanacakmis dogru duyduysam. Bu karar sonrasi borsada bir panik havasi eser mi? Bagfas'i nasil etkiler? Sence.

Sayfa 300/564 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •