msci endeksinden çıkarılma muhabbeti de var yine..
ama bir günde yüzde 15-20 primi görünce refleksif satış, yılsonu portföy performansını yüksekten kitleme refleksi.. zaten 1-2 gün sonra bütün foncular noel tatiline çıkacak, son günleri bunlar
Printable View
18,4tl çıkmış USD yi bir günde 12 tlyedüşürüp gelin faize koyun diyecekler, insanlar şu an çok sinirli ben bu iş pek tutmaz diyorum.
Devlet vatandaşını ve yatırımcısını düşüş ve yükselişlere karşı korulamıylı, örnek SAR pandemiden beri 14/15 arası gezip duruyor.
Bide faiz maiz yoktur.
Nass gider
Mevduat kazançı gelir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben olaya sizin gibi bakmıyorum RTE son mermisini attı 18 üzeri ekonominin tamamen ne hale geleceğini gördü , enflasyonun hiper konumuna geçeceğini gördü , bu yüzden dengeyi sağlayıp o şekilde hareket edecekdir.
Hesaplarında Turizm sezonuda vardır o zamanlar kur daha aşağılara gelme olayı mevcut , döviz girişi vs önünü görmek isteyeceklerdir 1-2 ay.
dipnot dolar 10 altına gelirse ha ozaman olabilir faiz indirimi
siyasal islamcı ve dolar ile ilgili bir yazı yazacaktım abkadan korktum... :)
siyasal islamcı söylemini salt islama saldırı anlıyor...
Nasıl siyasal islamcılar acımadı ki, acımadı ki yapıyor...şu son operasyonu da beğenmeyen muhalifler aynı kafada...bakın oy veren en yakınıma bile rest çekme pozisyonuna geldim, bu kadar nefret doluyum.
ama son operasyonda amaçlarına ulaştılar. yok 8 den geldi, millet 8 i değil 18 i hatırlar..zaman kazandılar...akılları varsa seneye yaz aylarına erken seçimi getiriler...anket çalışmaları bugünden başlamıştır...kazanacaklarını anladıkları an sandık gelir.
ha, herşeye rağmen bu oprasyon kan kaybını durdurur, hafif toparlanma getirir..öyle kazanma noktasına getirmez bence...bu nedenle büyük ihtimal zamanında seçime gideriz...o zamana kadar da kim öle kim kala.
markete sebze almaya çıktım...bırakın indirimi vallahi yine bindirim var...temizlik malzemeleri, deterjan, wc kağıdı falan yine saplamışlar...bu nasıl iş yav?
bir de bunun üstüne yeni yıl zammı saplarlar ohh misss...