Sayfa 299/1002 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dün gelen yabancı satışının, dolar bazında pahalanan hisselerde kar alma dürtüsü olduğu açık

bankalara bakma diye bi şey yok, garanti tahtasında dün ak yatırım tek başına 31 milyon lot sattı, diğer satanlar ünlü 12, hsbc 11, yatfin 9, teb 7 milyon lot, bunlar da yabancı büyük ihtimal.. 60-70 milyon lot, en büyük satış bu.. tabii eregl ve bimas da ağır mal yemiş.. eregl ve bimas, msci endeksindeki en ağırlıklı 2 tahta
    Şu an 148 cent seviyesindeyiz. 18 Ekim'de yükselişe başlamadan önce en düşük seviye 152 cent idi ve yükseliş sonrası 170 cente gelmiştik. Naci Ağbal görevden alındığında en düşük 158 cent görmüşüz. Onun üzerinde iki dönem geçirmişiz iki dönem bilançolar iyi gelmiş ve şu an 148 cent seviyesindeyiz. Yabancılar bugün de satıyorlar. Ben salt dolar artışına bağlayamıyorum. Dolar artsa da mevcut seviyemiz yüksek değil, buna rağmen satış var.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2. 90 lı yıllarda yurtdışındaki dövizleri çekmek amaçlanmış..yani orda dövizi düşürmek amaçlanmamış..şimdi yapılan halkın dövizini ucuzdan sattırıp toplamak..etik mi bu..ekonomik programı yapacaksan enflasyona endexleseydin..haaa doğru ya o zaman dolara çökemezsin..senin derdin başka..

Bu tldolr sistemi dolar hareket etmeden olsaydı doları yine tutamazlardı. Çok faiz getirisi vermek zorunda kalırlar.
    Oysa şimdi dolar yükseltildi.
    Çok gazi ortaya çıktı.
    Enflasyon hortladı.
    Sonunda gazı alındı...
    Şimdi tldlor yatıranlar üç ay sonra bişey alamayacaklar....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    RTE ne dedi program amacına ulaşmıştır.Şimdi sağlamasını yapıcaklar halkın elindeki dövizlerde çözülme olacak mı o takip edilecek.Ona göre ocak toplantısında faiz indirimi olup olmayacağı ile ilgili adım atılacağını düşünüyorum ,
    karşı taraf ne yapıcak zarar tespiti , kredili işlem yapanlar, dolar long olanlar, döviz bürosunun önünde 24 tl olucak diyip kuyrukta bekleyen kim varsa zarar tespiti yapacak,
    Sonra kartlar yeniden dağıtılacak , sene sonuna kadar bu gitgeller devam edip bilanço dönemi hisse bazlı oyuna başlanır diye düşünüyorum.
    Dolar iyi de düşmüşken kesin faiz indirimi olacak hemde en az 200 puan ..

https://www.tradingview.com/x/gfdTyBhZ/

dolar bazlı grafik tam dipte hamile boğa yapıyor.

artık dolar mı düşer, borsa mı çıkar?

volatil piyasada izlemekten başka seçenek yok.
    audentes Fortuna iuvat

6. geçen sene 1 torba -50 kg - azot gübresi 75 tl idi..dolar düşmeden evvel 430 olmuştu..az önce sordum, tarım kredi koparetifinden 430 diyor hala..düşer mi diyorum, zaman geçsin bakacaz diyor..
    üre gübresi çuvalı yine 1 yılda 130 dan 800 küsür olmuş..

7. bu bilinmezlik ortamında ve kanayan yaraya acil pansuman yapılmıştır denen programa güvenip kim pozisyon değiştirecek..
    algı için 1.7 milyar dolar sattın diye güven mi aldın yani..

8. şunu takip edin ekmek çıkabilir...

Sayfa 299/1002 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •