kýsa vade diyor ekonmistler..yani dolarýn düþmesi sadece algý ile oldu..çoðunlukla algý için kendileri satmýþtýr zaten..
halkýn sattýðýný sanmam..aksine millet alýma geçtiler deniyor..birkaç haftadan öteye gitmez, gerçekler çýkar ortaya
kýsa vade diyor ekonmistler..yani dolarýn düþmesi sadece algý ile oldu..çoðunlukla algý için kendileri satmýþtýr zaten..
halkýn sattýðýný sanmam..aksine millet alýma geçtiler deniyor..birkaç haftadan öteye gitmez, gerçekler çýkar ortaya
Bu ülkede faiz deðil dolar lobisi var. Onlar da tamamen bademRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oyun kurucu halkýn dolarizasyonunu çözmek için program tutsun diye 1.7 milyar satmýþ çok deðil..diðer tarafta 260 milyar var..olacak o kadar..oyuna gelip çözülenin dolarýna itinayla çökerler kýsa vade
çok arkadaþým var..ailesine rest çeken..ben hep yapmayýn etmeyin dedim, kardeþ, dost, siyasi görüþü ne olursa olsun vatana ihanet etmedikçe, namussuzluk arsýzlýk yapmadýkça destek olmaya devam et dedim..þimdi bakýyorum da onlar haklý, ben haksýzmýþým.
yeðenim 35 yaþýnda, dayý bunlar benim hayatýmý çaldý dedi..üni mezunu, resim bölümü master lý..zamanýnda ben de çok destek oldum okurken..çocuk 10 yýldýr iþsiz..belediyeyle görüþmeye gidiyor, yaptýðý resimleri, çalýþmalarý gösteriyor...çocuða sen buraya fzla gelirsin, büyükþehire git orada þansýný ara diyorlar..bu kadar da yüzsüz bu adamlar.
neyse, artýk ben de eleþtirdiðim moddayým..herkes kararýnýn ceremesini çeksin.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Bazen diyorum ya bazý þeyleri duyup anlatamýyoruz diye ,
bunlarý son 2 senede çok yaþadým inanmadýðý herþey doðru çýktý cauti,
Lütfü bey Davutoðlunun ekibinden girdi Ak partiye zamanýnda býat herþeyin önüne geçer bu sistemde , çoðu korkudur býatýn ama Allah korkusu deðil , kul korkusu ,koltuk korkusu o hikayenin içinde bu geçiþ piyasaya yeni naci Aðbal malzemesi olmasýn diye yapýldý.pazýlalara biraz bu yönde bak eksik parça dolarla iþimiz yok neden dolar sürdüler piyasaya istifa süreci ile alakalý daha baþka olaylarda vardýr benimki sadece harmanlama diyelim.
Dövizi yukarý hareket ettiren, hayal pahalýlýðýna sebep olan tayyip erdoðan'ýn þahsý deðil mi?
En son 18TL hareketi bile pazar akþamý televizyonda yaptýðý, laik bir ülkede anayasaya aykýrý olarak dini göndermeler ile ekonomik yorumlamasý ile olmadý mý mesela?
O zaman bu oyunun kurgusu yine kendilerine ait olmuyor mu?
Þahsý þahsýna karþý bir kurgu içinde mi oluyor, tam anlayamadým...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
hileli zar, sen nasýl atarsan at hep ayný gelir..yani oyun hileli kurulmuþ..sen dolarý sat önce diyorlar, eee dolar düþer o zaman..sonra faizle arasýnda fark olursa sana farký öderim deniyor..tamam da dolarýn deðeri sürekli düþer sana satarsam..o nasýl olacak..iþte hile orda zaten..yani halkýn parasýyla halka tuzak kuruluyor..bu dahi enflasyonu düþürmez diyor ekomistler..hem etik deðil, hem enflasyona faydasý olmaz deniyor
volatilite yüzünden ziraat teminat oranlarýný hayvani boyutlara getirmiþ..viop30 6700 lira, usd/try 4500 lira, altýn 3500 lira: ( allahtan komisyonlar deðiþmemiþ. diðer bankalar da aynýmý?
Yer Ýmleri