Eski sistemde de iki hane gösteriyordu. Fonun piyasa değerini adede bölerek çıkan fiyat daha hassas sonuç veriyor.
Printable View
Bu kış abd borsaları için çok sert geçebilir. Yabancı hisse senedi fonları alım için ya zamana yayarak yavaş yavaş almak yada düşüşlerde desteklerden almak lazım...
bist de çoğu hisse de hacimli yabancı çıkışı oldu. satış dalgasının devamı gelebilir. dikkatli olmakta fayda var.. yanlış da düşünüyor olabilirim tabi. burda benden çok daha tecrübeli büyüklerim var. onların düşünceleri daha değerli.
benim hisse agirligim %20 %25 lerde
kademeli alım yaptim
bu haftayla birlikte %30 lara cikaracagim
Yurtdışı yerleşik satarken BDDK zorlamasıyla yurtiçi Bankalar almak durumunda kaldı.
20 Ağustos verisinde ufak bir giriş vardı fakat yurtdışından gelecek talepten çok eger beklendiği gibi BDDK Aktif Rasyosunu kaldırırsa satış dalgası olabilir mi kafamı karıştırıyor. Bankaların elinde ciddi SGMK portföyü var.
Üstelik TCMB'nin yanlış politikalari da bunu destekleyebilir.
Edit: derken hazinenin 17 Kasım'da 10 yıl sonra 10yillik dibs ihrac edecegi haberi geldi
Mps % -0.61 / 1,844037
Tca % +0.89
Zpf % +0.33
havacılık sektörünün endeksin üzerinde düşmesi dikkatimi çekti. o nedenle sanki artan hasta sayısıyla birlikte yasakların tekrar gündeme gelmesi fiyatlanıyor gibi geldi bana. belki kuruntu yapıyorumdur.
hangi hisse fonu ya da sektörlerin hisselerini topluyorsunuz?