Biz bu dünyaya acı çekmek için gelmişiz arkadaşlar.
Biz bu dünyaya acı çekmek için gelmişiz arkadaşlar.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Arkadaşlar yac ve ypv fonları hakkında düşünceleriniz nelerdir?
tacirler fiyat açıklamadı sandım ama banka uygulamasına bakınca tefaşın sersemliğinden olduğunu anladım. tcd eksi 0,28, tkf artı 0,19 gelmiş. TKF'ye yüzbin kere maşallah. şu da dikkatimi çekti, eskiden tcd'nin fon büyüklüğü yüksek olurdu. şu an ise tam tersi. insanımız araştırıp uygun fona geçiyor, eskisi gibi bilinçsiz değil, bu da güzel bir şey
dostlar yabancı hisse fonlar hakkında ne düşünürsünüz? ilk bakışta aft, yay, afa ve guh ön plana çıkıyor. aft sadece Amerikanın en büyük 20 teknoloji devine yatırım yapıyor ama fiyatlar zirvelerde. bu kapsamda aft yerine yay, daha mı mantıklı olur ya da garantinin guh fonu?
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi pandemi sürecinde başlayan yabancı dibs satışları nedeniyle orta ve uzun vadeli devlet tahviline endeksli yatırım fonlarının son altı ayda getirileri %3-4 düzeyinde kalırken,son üç aydaki getirileri hala ekside.Lakin faizlerin artmasıyla birlikte 20 ağustostan itibaren orta ve uzun vadeli devlet tahvili taşıyan fonlara ufak da olsa girişler başladı.Bu girişlerle birlikte bazı borçlanma araçları fonlarının son 10 günlük getirilerini aşağıda paylaşıyorum.Şahsen yatırım portföyümde borçlanma araçları fonlarının ağırlığını % 15-20 aralığına çıkarmayı planlıyorum.
DZT %1,47
HTT %1,21
AK2 %1,11
HST %0,75
DBB %0,69
TBT %0,68
TZT %0,63
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri