Sayfa 299/1002 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Biz bu dünyaya acı çekmek için gelmişiz arkadaşlar.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2. Arkadaşlar yac ve ypv fonları hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    bu kadar tepki ötv zammını geri cektirtir diye bi soylenti var
    bakalim gorelim
    avrupa dan gelen leri vurmuştur, merkel in yunanistan a destek mesajlarından sonra gelmesi manidardır, karşı hamle gelirse textıle v s ürünlerine ..

4.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    eyatirimci.mkk.com.tr açılmış.

Sayın Yatırımcı,
    Merkezi Kayıt İstanbul (MKK)'nın siz yatırımcılara online hizmet verdiği e-YÖNET portalı uygulaması 29 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla yenilenmiştir. Yeni uygulamaya web sitemizde (www.mkk.com.tr) bulunan “e-YATIRIMCI: Yatırımcı Bilgi Merkezi” kısa yolu (logosu) üzerinden erişebilir veya https://eyatirimci.mkk.com.tr bağlantı adresi aracılığıyla doğrudan ulaşabilirsiniz.
    bilgilendirme icin tesekkurler. yalniz fon fiyatlari sadece virgulden sonra 2 hane gosteriyor. eskidende mi boyleydi yoksa sitede bir ayar mi var?

5. tacirler fiyat açıklamadı sandım ama banka uygulamasına bakınca tefaşın sersemliğinden olduğunu anladım. tcd eksi 0,28, tkf artı 0,19 gelmiş. TKF'ye yüzbin kere maşallah. şu da dikkatimi çekti, eskiden tcd'nin fon büyüklüğü yüksek olurdu. şu an ise tam tersi. insanımız araştırıp uygun fona geçiyor, eskisi gibi bilinçsiz değil, bu da güzel bir şey

6. dostlar yabancı hisse fonlar hakkında ne düşünürsünüz? ilk bakışta aft, yay, afa ve guh ön plana çıkıyor. aft sadece Amerikanın en büyük 20 teknoloji devine yatırım yapıyor ama fiyatlar zirvelerde. bu kapsamda aft yerine yay, daha mı mantıklı olur ya da garantinin guh fonu?

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostlar yabancı hisse fonlar hakkında ne düşünürsünüz? ilk bakışta aft, yay, afa ve guh ön plana çıkıyor. aft sadece Amerikanın en büyük 20 teknoloji devine yatırım yapıyor ama fiyatlar zirvelerde. bu kapsamda aft yerine yay, daha mı mantıklı olur ya da garantinin guh fonu?
    amerikan borsaları için her gün bir market crash analizi geliyor.(1 aydır yapıyorlar gerçi)
    Açıkçası bu noktada risk fazla gelmeye başladı bana,ben elimdekini satmayı düşünüyorum.
    Düzeltme yapıp test edeceği ortalama anlık seviyesinin %30 altında geçiyor su an.

8. YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi pandemi sürecinde başlayan yabancı dibs satışları nedeniyle orta ve uzun vadeli devlet tahviline endeksli yatırım fonlarının son altı ayda getirileri %3-4 düzeyinde kalırken,son üç aydaki getirileri hala ekside.Lakin faizlerin artmasıyla birlikte 20 ağustostan itibaren orta ve uzun vadeli devlet tahvili taşıyan fonlara ufak da olsa girişler başladı.Bu girişlerle birlikte bazı borçlanma araçları fonlarının son 10 günlük getirilerini aşağıda paylaşıyorum.Şahsen yatırım portföyümde borçlanma araçları fonlarının ağırlığını % 15-20 aralığına çıkarmayı planlıyorum.

DZT %1,47
    HTT %1,21
    AK2 %1,11
    HST %0,75
    DBB %0,69
    TBT %0,68
    TZT %0,63

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 299/1002 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları