Biz bu dünyaya acý çekmek için gelmiþiz arkadaþlar.
Biz bu dünyaya acý çekmek için gelmiþiz arkadaþlar.
Uyuþmadý bir türlü dem'e "ben"de ki meþrep
Arkadaþlar yac ve ypv fonlarý hakkýnda düþünceleriniz nelerdir?
tacirler fiyat açýklamadý sandým ama banka uygulamasýna bakýnca tefaþýn sersemliðinden olduðunu anladým. tcd eksi 0,28, tkf artý 0,19 gelmiþ. TKF'ye yüzbin kere maþallah. þu da dikkatimi çekti, eskiden tcd'nin fon büyüklüðü yüksek olurdu. þu an ise tam tersi. insanýmýz araþtýrýp uygun fona geçiyor, eskisi gibi bilinçsiz deðil, bu da güzel bir þey
dostlar yabancý hisse fonlar hakkýnda ne düþünürsünüz? ilk bakýþta aft, yay, afa ve guh ön plana çýkýyor. aft sadece Amerikanýn en büyük 20 teknoloji devine yatýrým yapýyor ama fiyatlar zirvelerde. bu kapsamda aft yerine yay, daha mý mantýklý olur ya da garantinin guh fonu?
Merhaba arkadaþlar,
Bildiðiniz gibi pandemi sürecinde baþlayan yabancý dibs satýþlarý nedeniyle orta ve uzun vadeli devlet tahviline endeksli yatýrým fonlarýnýn son altý ayda getirileri %3-4 düzeyinde kalýrken,son üç aydaki getirileri hala ekside.Lakin faizlerin artmasýyla birlikte 20 aðustostan itibaren orta ve uzun vadeli devlet tahvili taþýyan fonlara ufak da olsa giriþler baþladý.Bu giriþlerle birlikte bazý borçlanma araçlarý fonlarýnýn son 10 günlük getirilerini aþaðýda paylaþýyorum.Þahsen yatýrým portföyümde borçlanma araçlarý fonlarýnýn aðýrlýðýný % 15-20 aralýðýna çýkarmayý planlýyorum.
DZT %1,47
HTT %1,21
AK2 %1,11
HST %0,75
DBB %0,69
TBT %0,68
TZT %0,63
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri