Originally Posted by
nurikinay
mal kitlemek istiyorlarsa bu hafta 1 in üstüne 1,20 ye kadar gidebilir ordan milleti bedelliye heveslendirip ve katılmalarını sağlayıp paraları nakit olarak sermayeye katarak 25 aralıktan sonra kucağa verme yapabilirler böylece üzerlerinden yük kalkar ve baya bir malı ky ye servis etmiş olur lar.ama 25 aralığa kadar 1 in altında kalırsa bedelliye nah katılırız.onlarda taahhütleri icabı 1 tl den rüchan kullanarak baya bir lot alırlar.ve kartlar yeniden karılır ancak bu durumda filim uzun metrajlı olur ben 1 yıl sürer diye tahmin ediyorum bu rüchanlar ile aldıkları lotları her yükselişte peyderpey servis edebilirler.yada kağıdı uyutup daha sonra sert bir şekilde kimsenin almayada satmayada cesaret edemeyeceği hale getirip çok daha yukarılardan servis edebilirler.işin özü şu dostlar....zurnanın zırt dediği haftadayız ilerisi için ipucunu bu 1 hafta içinde göreceğiz.şahsen rüchanlarımı satmadım haydan geldi huya gitsin ama 1 üzeri atarsa bedelliye katılırım yoksa vatan sağolsun deriz sileriz.herkes kendi hür iradesi ile işlem yapsın ben sadece sesli düşündüm.