Sayfa 303/487 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. mal kitlemek istiyorlarsa bu hafta 1 in üstüne 1,20 ye kadar gidebilir ordan milleti bedelliye heveslendirip ve katılmalarını sağlayıp paraları nakit olarak sermayeye katarak 25 aralıktan sonra kucağa verme yapabilirler böylece üzerlerinden yük kalkar ve baya bir malı ky ye servis etmiş olur lar.ama 25 aralığa kadar 1 in altında kalırsa bedelliye nah katılırız.onlarda taahhütleri icabı 1 tl den rüchan kullanarak baya bir lot alırlar.ve kartlar yeniden karılır ancak bu durumda filim uzun metrajlı olur ben 1 yıl sürer diye tahmin ediyorum bu rüchanlar ile aldıkları lotları her yükselişte peyderpey servis edebilirler.yada kağıdı uyutup daha sonra sert bir şekilde kimsenin almayada satmayada cesaret edemeyeceği hale getirip çok daha yukarılardan servis edebilirler.işin özü şu dostlar....zurnanın zırt dediği haftadayız ilerisi için ipucunu bu 1 hafta içinde göreceğiz.şahsen rüchanlarımı satmadım haydan geldi huya gitsin ama 1 üzeri atarsa bedelliye katılırım yoksa vatan sağolsun deriz sileriz.herkes kendi hür iradesi ile işlem yapsın ben sadece sesli düşündüm.

2.  Alıntı Originally Posted by Oguz Bahce Yazıyı Oku
    Bedelliye katılmak zorunda değilsiniz. Aracı kurum sizi yanıltıyor. 25 Aralık’a kadar bedelliye katılmazsanız rüçhanlar silinir. Şuan için hesapta para bırakmayın yeter.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz.bugun ruchan tahtasi kapandi ve elinde ruchanlari kalan bedelliyi mecbren katilacak.artik satilamaz durimda.hesabinda 25 araliga kadar para olmasi gerekir.aksi halde ruchanlar buhar olucak.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    mal kitlemek istiyorlarsa bu hafta 1 in üstüne 1,20 ye kadar gidebilir ordan milleti bedelliye heveslendirip ve katılmalarını sağlayıp paraları nakit olarak sermayeye katarak 25 aralıktan sonra kucağa verme yapabilirler böylece üzerlerinden yük kalkar ve baya bir malı ky ye servis etmiş olur lar.ama 25 aralığa kadar 1 in altında kalırsa bedelliye nah katılırız.onlarda taahhütleri icabı 1 tl den rüchan kullanarak baya bir lot alırlar.ve kartlar yeniden karılır ancak bu durumda filim uzun metrajlı olur ben 1 yıl sürer diye tahmin ediyorum bu rüchanlar ile aldıkları lotları her yükselişte peyderpey servis edebilirler.yada kağıdı uyutup daha sonra sert bir şekilde kimsenin almayada satmayada cesaret edemeyeceği hale getirip çok daha yukarılardan servis edebilirler.işin özü şu dostlar....zurnanın zırt dediği haftadayız ilerisi için ipucunu bu 1 hafta içinde göreceğiz.şahsen rüchanlarımı satmadım haydan geldi huya gitsin ama 1 üzeri atarsa bedelliye katılırım yoksa vatan sağolsun deriz sileriz.herkes kendi hür iradesi ile işlem yapsın ben sadece sesli düşündüm.
    aldıklarını bir yıl satamicaklar öyle yazıyor izahnamede.

4.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz.bugun ruchan tahtasi kapandi ve elinde ruchanlari kalan bedelliyi mecbren katilacak.artik satilamaz durimda.hesabinda 25 araliga kadar para olmasi gerekir.aksi halde ruchanlar buhar olucak.

Elinde ruchan kalan arkadaslarin bedelliye katilma gibi mecburiyeti yoktur.zorlami sokacaklar bedelliye.sadece ruchanlari yani bedelliye katilma haklari buhar olur.misal elimdeki ruchanlara gore 25 aralikta hesabimda para yoksa canimimi alacak.ben böyle bir sey gormedim bu zamana kadar.anca ruchan kuponlarim yani bedelliye katilma hakkim kaybolur.26 aralikta martir ruchanlarim hesabimdan kaybolur gider.y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku

Suat bey, sizden ricam önce bi ne yazdığımı tekrar okuyun isterseniz. Bende 25 Aralık’a kadar kullanılmayan rüçhanlar silinir demişim değil mi? Burda yanıltıcı olan hangi ifade söyler misiniz?

Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..

6.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku

Asıl insanları yanıltan sizsiniz. “Elinde rüçhanları kalan mecburen bedelliye katılacak demişsiniz” bu ifade yanlış.

Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..

7. Bu kadar yatırımcı düşmanı hisse sahipleri görmedim. Yıllardır sömürüyorlar. Ne olurdu sanki yıllardır hisseyi taşıyoruz, nominal değer üzerinde olsaydı da bedelliye katılsaydık.

8.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    mal kitlemek istiyorlarsa bu hafta 1 in üstüne 1,20 ye kadar gidebilir ordan milleti bedelliye heveslendirip ve katılmalarını sağlayıp paraları nakit olarak sermayeye katarak 25 aralıktan sonra kucağa verme yapabilirler böylece üzerlerinden yük kalkar ve baya bir malı ky ye servis etmiş olur lar.ama 25 aralığa kadar 1 in altında kalırsa bedelliye nah katılırız.onlarda taahhütleri icabı 1 tl den rüchan kullanarak baya bir lot alırlar.ve kartlar yeniden karılır ancak bu durumda filim uzun metrajlı olur ben 1 yıl sürer diye tahmin ediyorum bu rüchanlar ile aldıkları lotları her yükselişte peyderpey servis edebilirler.yada kağıdı uyutup daha sonra sert bir şekilde kimsenin almayada satmayada cesaret edemeyeceği hale getirip çok daha yukarılardan servis edebilirler.işin özü şu dostlar....zurnanın zırt dediği haftadayız ilerisi için ipucunu bu 1 hafta içinde göreceğiz.şahsen rüchanlarımı satmadım haydan geldi huya gitsin ama 1 üzeri atarsa bedelliye katılırım yoksa vatan sağolsun deriz sileriz.herkes kendi hür iradesi ile işlem yapsın ben sadece sesli düşündüm.
    Rüçhanlari bir sene süresince satmayacaklarini kap a bildirdiler

Sayfa 303/487 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •