Toshakk geçiyorlar bizle..5-8-9 lotlarla.. Sanki geçen 3-5 günde hiç hareket etmemiş ve yataya sarmış hisseler gibi.. Sırf sinir harbi..Bundan sonra 1.00 öncesi satanın aklından şüphe edilir..Sadece Alsat yapanlar hariç tutulur hesaptan:( ytd
Printable View
Toshakk geçiyorlar bizle..5-8-9 lotlarla.. Sanki geçen 3-5 günde hiç hareket etmemiş ve yataya sarmış hisseler gibi.. Sırf sinir harbi..Bundan sonra 1.00 öncesi satanın aklından şüphe edilir..Sadece Alsat yapanlar hariç tutulur hesaptan:( ytd
Nebati demişken...9 aylıkta kasada duran 650 milyon nakdi belki döviz trade işinde kullanmışlardır diyordum ama gelen VUK'a göre sanki öyle bir şey olmamış. Yine de konu "vergi" olduğu için bazı şeyler tam yazılmamış olabilir. Bilançoda ilk bakacağım şey bu olacak.:p
Şunu da hatırlatmakta fayda görüyorum arkadaşlar. Buradaki benim gibi 3-5 baldırı çıplağın yazısıyla dönmez bu işler. Bendeki pozisyon adamların bir gecelik kumar parası. Kimse kendisini dev aynasında görmesin yani.
https://i.hizliresim.com/rjhbpoc.jpg bu neyin karşılığıdır ?
Doğru bir tespit. Bilanço iyi gelince hisse gidecek diye bir kural yok, faiz artışı sektörü olumsuz etkiler. O nedenle herhangi bir mutlak rakama odaklanmadan fiyat hareketlerine bakarak bir zarar kes noktasının belirlenmesinin sermayeyi korumak adına uygun olacağını düşünüyorum. Maliyeti çok yukarılarda olanlar ise uzun vade yatırımcı olmuş durumdalar, onların çoğunluğu muhtemelen zararlarını çıkartmak için beklemeyi tercih edeceklerdir. Neticede mevcut durumda hissenin temel verileri kötü değil, olumsuz bir gelişme olmazsa ve bir toparlanma olursa hisseye alıcı gelebilir. Kolay bir durum değil, bu kadar KY nin olduğu dağınık bir kağıt can acıtmadan kolay kolay gitmez. Herkese kolay gelsin. Zaman en güzel ilaçtır. Bilançonun olumlu etlisi olacağına dair iyimserliğimi korumakla beraber değişik senaryolara dair oyun planımı da hazır tutuyorum. YTD.