Sayfa 303/692 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Toshakk geçiyorlar bizle..5-8-9 lotlarla.. Sanki geçen 3-5 günde hiç hareket etmemiş ve yataya sarmış hisseler gibi.. Sırf sinir harbi..Bundan sonra 1.00 öncesi satanın aklından şüphe edilir..Sadece Alsat yapanlar hariç tutulur hesaptan ytd

2.  Alıntı Originally Posted by avantacı hacı Yazıyı Oku
    hepiniz birbirinize moral veriyorsunuz bakın kardeşim rusya 10 puan faiz artırdı enflasyon türkiyeyi çok zorlamaya başladı bunların allahına güvenilmez faiz artırmak zorunda kaldınmı bu sefer nebati rusyadaki savaşı bahane edecek.bilsenki bu sahtekar takımı asla faiz artırmaz o zaman sizin dedikleriniz doğru.faiz artırıldığındada bu kağıt 5-6 ay 0.5 li seviyelerde takılır.birde bu şirketin itibarı bitmiş isa gökten insede bu kağıt gitmez.kimse bilançoya bakmaz zaten kağıtta net zararlada olsa devamlı bir çıkış var.
    Bakan Nebati yi kimseye yedirmeyiz.. Bu da böyle bilinsin 😂😂

3. Nebati demişken...9 aylıkta kasada duran 650 milyon nakdi belki döviz trade işinde kullanmışlardır diyordum ama gelen VUK'a göre sanki öyle bir şey olmamış. Yine de konu "vergi" olduğu için bazı şeyler tam yazılmamış olabilir. Bilançoda ilk bakacağım şey bu olacak.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Şunu da hatırlatmakta fayda görüyorum arkadaşlar. Buradaki benim gibi 3-5 baldırı çıplağın yazısıyla dönmez bu işler. Bendeki pozisyon adamların bir gecelik kumar parası. Kimse kendisini dev aynasında görmesin yani.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şunu da hatırlatmakta fayda görüyorum arkadaşlar. Buradaki benim gibi 3-5 baldırı çıplağın yazısıyla dönmez bu işler. Bendeki pozisyon adamların bir gecelik kumar parası. Kimse kendisini dev aynasında görmesin yani.
    Evden çıkarken ilk sol ayağı attıysanız, eyvah eyvah !!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu neyin karşılığıdır ?

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu neyin karşılığıdır ?
    . Şüpheli alacak karşılığı olabilir mi

8. Doğru bir tespit. Bilanço iyi gelince hisse gidecek diye bir kural yok, faiz artışı sektörü olumsuz etkiler. O nedenle herhangi bir mutlak rakama odaklanmadan fiyat hareketlerine bakarak bir zarar kes noktasının belirlenmesinin sermayeyi korumak adına uygun olacağını düşünüyorum. Maliyeti çok yukarılarda olanlar ise uzun vade yatırımcı olmuş durumdalar, onların çoğunluğu muhtemelen zararlarını çıkartmak için beklemeyi tercih edeceklerdir. Neticede mevcut durumda hissenin temel verileri kötü değil, olumsuz bir gelişme olmazsa ve bir toparlanma olursa hisseye alıcı gelebilir. Kolay bir durum değil, bu kadar KY nin olduğu dağınık bir kağıt can acıtmadan kolay kolay gitmez. Herkese kolay gelsin. Zaman en güzel ilaçtır. Bilançonun olumlu etlisi olacağına dair iyimserliğimi korumakla beraber değişik senaryolara dair oyun planımı da hazır tutuyorum. YTD.

Alıntı Originally Posted by avantacı hacı Yazıyı Oku
    hepiniz birbirinize moral veriyorsunuz bakın kardeşim rusya 10 puan faiz artırdı enflasyon türkiyeyi çok zorlamaya başladı bunların allahına güvenilmez faiz artırmak zorunda kaldınmı bu sefer nebati rusyadaki savaşı bahane edecek.bilsenki bu sahtekar takımı asla faiz artırmaz o zaman sizin dedikleriniz doğru.faiz artırıldığındada bu kağıt 5-6 ay 0.5 li seviyelerde takılır.birde bu şirketin itibarı bitmiş isa gökten insede bu kağıt gitmez.kimse bilançoya bakmaz zaten kağıtta net zararlada olsa devamlı bir çıkış var.

Sayfa 303/692 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •