bir sure 2,62 ile 2,65 arası dinlenir.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b82bed0cef.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayin trader bu mesaji siz atmamis miydiniz ?
"3,5 tekrar ne kadar sürede görür bilemem ama 2,90 üzerine yarin atabilir tekrar, ben 2,80 den aşağı çok da ineceğini düşünmüyorum"
Bu gunku fiyat 2.63. Ben kotu niyetli oldugunuzu dusunmuyorum ancak bu kadar spekulatif ve volatilitesi yuksek tahtalarin forumlarinda hem cok fazla mesaj yazmamanin hem de fiyat belirtmemenin gerektigini dusunuyorum. Cani yanmis cok insan var ve nasil tepki alacaginizi kestiremezsiniz. Nacizane tavsiyemdir.
Sabahki 2.75 hareketinde baya bir hacim yapmışlar,atlayan ve satan çok olmuş demek ki...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...
ortak bu yazıyı yazdigimda hisse sabah 2 80 tavan yaptı bir arkadaş soruyordu bende 2,90 görebilir yazmışım ve hisse o gün 3 liraya kadar bir ara yükseldi, ancak ertesi gün 2,80 altına sarktı,
Sayın ortak ben 2,80 den aşağı çok da inecegini düşünmüyorum demiş ve hisse 2,60 üstünde duruyo,
Farkindamisin bu hisse bir ay bule değil önce 8,50 de idi ben 2,80 altına inmez dememişim okursa çok fazla inmez gibi bir şey ima etmişim. Hisse 8,5 dan 2,60 inmiş ben 2,8 den çok inmez demisim ve hisse 2 60 üstünde tutmuyor, kaldiki yazdığım gün hisse 2,80 den 3 lira ya yükseldi, bu vebalmi yoksa sevapmi sence. Birçok ky en azın dan panikten kurtuldu, o gün hisse 1,50 ye inecek taban yapar 2,20 olur deniyordu galiba haberin yok.
Ek 3870 2.75 den 1000 adet vermiştim çok az veren olmuş
Ek 3871 durum böyle
Galiba benim yazılarımdan rahatsiz olanlar var, halbuki faydalı olduğumu düşünüyordum