Sayfa 303/682 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. alım - satım tablo paylaşabilecek arkadaş var mı, teşekkürler.

2.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Trader keske bunu dun deseydin 3 civari gelincr neler yazdin hatirla bence yuzde 10 dan fazla ek zarar ettirmis olabilir cumlelerin yine de iyi niyetliysen saygi duyuyorum. Philo hep algi yapiyor
    kardeş anacin ne bilmiyorum ama yazdığım yazılar hepsi duruyor lütfen yanlış yazdığım ne varsa kopyala buraya yapistirki bende bileyim, keske derken ne yazmisimda lütfen her neyse buraya benim yazımı kopyala getir.

3.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Filo sen bir numaralı pazarcı gibi konustun. Ben 3.44 ken uyardim satin ele veriyolar diye sen alon diyordun...hep cikacak algisi yaptin . Pazarci degilsen ozur dile kandirdigin insanlardn
    Sen benimle ilgili yazı yazma,ben kimseye hisse önermem,izle diyebilirim o ayrı.kimseye al demedim,o gün 3.53 aldım 4 tl civarı verdim gitti,alış ve verişimi de yazdım zaten, o gün kağıt 4.60 lardan tavan oldu,satmasan 6-7 bin tl kar yapacaktım malesef olmadı.dün de fiyat uygun geldi geri geldim,korkum endişem de yok,ben bu kağıdı 1,84 ortalama almıştım,1.92 de korku verdiler sattım,o seans 2 tl kırdı,adamlar bendeki malı almadan yükseltmediler resmen,bırakın bu pazarlama saçmalıklarını,alan alır satan satar,bilmeyen ,kaybetmeyi göze alamayan zaten oynamasın, yasal kumar bu...

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. arkadaşlar

konuyu fazla uzatmayın .....

burada yazılanların bir coğu kişisel tavsiye notu .... okuyan kendi fikri ile analiz edip , kararını verir .....

en populer forum olduğundan dolayı , spek veya ekran yapıcı grupların kontrolu altında .....

daha ne yazayım ....

anlayan anlar ,bilen bilir .....

karar sizin

5. Alışlar daha dolu .. Kendi fikri mülkiyetim

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. derinlik paylaşabilcek kimse yok mu?

7. 2.63 ten biri veriyor , birisi dolduruyor.. 2.64 ten alış yok sıkıştı sanki hisse. bir yöne bişey yapacak ama hangi yöne ...

8. Pasta verebilecek yok mu hayrına

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 303/682 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •