Originally Posted by
chaylak
Filo sen bir numaralı pazarcı gibi konustun. Ben 3.44 ken uyardim satin ele veriyolar diye sen alon diyordun...hep cikacak algisi yaptin . Pazarci degilsen ozur dile kandirdigin insanlardn
Sen benimle ilgili yazı yazma,ben kimseye hisse önermem,izle diyebilirim o ayrı.kimseye al demedim,o gün 3.53 aldım 4 tl civarı verdim gitti,alış ve verişimi de yazdım zaten, o gün kağıt 4.60 lardan tavan oldu,satmasan 6-7 bin tl kar yapacaktım malesef olmadı.dün de fiyat uygun geldi geri geldim,korkum endişem de yok,ben bu kağıdı 1,84 ortalama almıştım,1.92 de korku verdiler sattım,o seans 2 tl kırdı,adamlar bendeki malı almadan yükseltmediler resmen,bırakın bu pazarlama saçmalıklarını,alan alır satan satar,bilmeyen ,kaybetmeyi göze alamayan zaten oynamasın, yasal kumar bu...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer İmleri