Originally Posted by
traderx5
iki türlüde yazdým, yorum size ait, illa benim düþündüðüm gibi olmayabilir, yani iki ihtimalde var, bu maliyet konusunda iki farklý yazým var onuda ben birleþtirip yayinlayayim okuyun siz karar verin.
Zararda olan arkadaþlara Allah sabir versin, bende gübrede boyle yakalandým, yari yarýya zarar ettim, iki yýldýrda gübrede bekliyorum ki çýksýn eski yerine diye, inat ettim bekliyorum çýkana kadar, hala orada yari yarýya zarardayim, yani hisse alýyorsanýz bu tür bir zarara ugrayacaginizi da bilmelisiniz, bunu göze almalýsýnýz, beni orada yanýltan yatýrým þirketim oldu aracý kurum illa al illa al diye ýsrar etti o yüzden oldu yoksa ben kendi kafamla kalsaydým þimdi çok kar edeceðim baþka hissedeydim, her neyse yazýlanlarý okuyun ancak son kararý kendiniz verin, mantýðýnýza uymuyorsa uzak durun, kimsenin lafila mal almayin...borsa öyle gireyim para kazanayým 3 e 4 e katlayayým yeri deðil , göründüðü kadar kolay deðil yani, burada öyle profosyenel oynuyorlarki adamlar lot lot sayýyorlar alaný sataný, biz herþeyi göremiyoruz, büyük oyuncular kimin ne kadar aldýðýný sattýðýný nerden alýp nerden sattýðýný elindekini hep görüyorlar yani bir defa bir sýfýr yenik baðlýyorsun buraya girerken. Hayýrlýsý olsun deyip baðlayayým konuyu yeterince aydýnlatýcý olmuþtur umarým bu konu okuyacaklar için.ytd
Yer Ýmleri