ufakta olsa bir geri alım açıklaması yapması gerekiyor. O kadar kaliteli büyük şirket çok kazandırdı havası yapıp sende kazancından sahip çık biraz destek at :)
Printable View
İnanın şuradan tavan yapsak bile güven kalmadi hisseye. Yani sektör hisselerinin en çok düşeni olmayı haketmemistik
Selamlar,
Değişen birşey yok beklentilerde. Değere odaklanmalı, en fazla zaman kaybederiz.
Barajlar kurudu, hidrolar sıkıntılı. Yazın elektrik nasıl üretilecek? Her taraftan kesiyor Gesan..
Hayırlı Cumalar.
kekom canımız sagolsun olsun bundan da ders alalım benim nisan hedefim 300 dü buna kasımda erdik ama bende aynı şekilde bekledim. sorgulamaya başladım ama son bir teknik çalışmasını bekledim.
şimdi düşününce son bir teknik hedefim %20 daha idi. olmadı burdan çıkıp başka hisse dede aynı şeyi yaşabilirdik.
insanda grafik gibi devamlı kazanamayız, grafikte öyle devamlı çıkamaz gibi bir durum.
nazarlığımız olsun yine :)
şu yapıkrediyi ters düşürüp hızlıca yukarı sürseler keşke
şu yaşananlara gerçekten inanamıyorum. şeref yoksunu sasa patronu ile başladı bütün süreç. güzel bir operasyon çektiler bütün beklentili hisselere. sasa patronuna bu yaptıkları sebebiyle bütün yatırımcılar dava açmalı öyle hisse fiyatı ile ilgili manipülasyon yapıp bütün endekse etki ettirmesi yanına kar kalmamalı. allah bilir ne paralar kazandılar.