Sayfa 305/892 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Yapı Kredi show... Tahtayı sunlara6kaptiran patrona da yazıklar olsun. İnsan o kadar reklam edeceğine geri alim aciklar
    ufakta olsa bir geri alım açıklaması yapması gerekiyor. O kadar kaliteli büyük şirket çok kazandırdı havası yapıp sende kazancından sahip çık biraz destek at
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. İnanın şuradan tavan yapsak bile güven kalmadi hisseye. Yani sektör hisselerinin en çok düşeni olmayı haketmemistik

3. Selamlar,

Değişen birşey yok beklentilerde. Değere odaklanmalı, en fazla zaman kaybederiz.

Barajlar kurudu, hidrolar sıkıntılı. Yazın elektrik nasıl üretilecek? Her taraftan kesiyor Gesan..

Hayırlı Cumalar.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben de ders almaya devam ediyorum..yeterince tecrübeli olduğumu sanıyordum...meğer şu aşk sorununu hala çözememişim görünüyor...bazen aç gözlü olmamak lazım...
    kekom canımız sagolsun olsun bundan da ders alalım benim nisan hedefim 300 dü buna kasımda erdik ama bende aynı şekilde bekledim. sorgulamaya başladım ama son bir teknik çalışmasını bekledim.

şimdi düşününce son bir teknik hedefim %20 daha idi. olmadı burdan çıkıp başka hisse dede aynı şeyi yaşabilirdik.

insanda grafik gibi devamlı kazanamayız, grafikte öyle devamlı çıkamaz gibi bir durum.

nazarlığımız olsun yine

şu yapıkrediyi ters düşürüp hızlıca yukarı sürseler keşke

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    ufakta olsa bir geri alım açıklaması yapması gerekiyor. O kadar kaliteli büyük şirket çok kazandırdı havası yapıp sende kazancından sahip çık biraz destek at
    Aynen ya. Tahta sahipsiz imajini yikmaliydi. Yani toplu sattığı adamlara yarın yine satmak zorunda kalabilirsin. Böyle olmaz. Sektordekiler show time )

7. şu yaşananlara gerçekten inanamıyorum. şeref yoksunu sasa patronu ile başladı bütün süreç. güzel bir operasyon çektiler bütün beklentili hisselere. sasa patronuna bu yaptıkları sebebiyle bütün yatırımcılar dava açmalı öyle hisse fiyatı ile ilgili manipülasyon yapıp bütün endekse etki ettirmesi yanına kar kalmamalı. allah bilir ne paralar kazandılar.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    kekom canımız sagolsun olsun bundan da ders alalım benim nisan hedefim 300 dü buna kasımda erdik ama bende aynı şekilde bekledim. sorgulamaya başladım ama son bir teknik çalışmasını bekledim.

şimdi düşününce son bir teknik hedefim %20 daha idi. olmadı burdan çıkıp başka hisse dede aynı şeyi yaşabilirdik.

insanda grafik gibi devamlı kazanamayız, grafikte öyle devamlı çıkamaz gibi bir durum.

nazarlığımız olsun yine
    bu yıl sunjunior ve depolamalı işler güzel işler yapacaklar...gesan ve europower geçen yıldan daha iyi olacaklar...ben geçen yılı ciro ve karlılıkta 2-4 e katlayacaklarını düşünüyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 305/892 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •