Ýnanýn þuradan tavan yapsak bile güven kalmadi hisseye. Yani sektör hisselerinin en çok düþeni olmayý haketmemistik
Selamlar,
Deðiþen birþey yok beklentilerde. Deðere odaklanmalý, en fazla zaman kaybederiz.
Barajlar kurudu, hidrolar sýkýntýlý. Yazýn elektrik nasýl üretilecek? Her taraftan kesiyor Gesan..
Hayýrlý Cumalar.
kekom canýmýz sagolsun olsun bundan da ders alalým benim nisan hedefim 300 dü buna kasýmda erdik ama bende ayný þekilde bekledim. sorgulamaya baþladým ama son bir teknik çalýþmasýný bekledim.
þimdi düþününce son bir teknik hedefim %20 daha idi. olmadý burdan çýkýp baþka hisse dede ayný þeyi yaþabilirdik.
insanda grafik gibi devamlý kazanamayýz, grafikte öyle devamlý çýkamaz gibi bir durum.
nazarlýðýmýz olsun yine![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
þu yapýkrediyi ters düþürüp hýzlýca yukarý sürseler keþke
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
þu yaþananlara gerçekten inanamýyorum. þeref yoksunu sasa patronu ile baþladý bütün süreç. güzel bir operasyon çektiler bütün beklentili hisselere. sasa patronuna bu yaptýklarý sebebiyle bütün yatýrýmcýlar dava açmalý öyle hisse fiyatý ile ilgili manipülasyon yapýp bütün endekse etki ettirmesi yanýna kar kalmamalý. allah bilir ne paralar kazandýlar.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri