kendi paranızı kendiniz yiyin...bakın borsanın en sağlam hissesi bu halde daha fazla yazmaya gerek bile duymuyorum.
17-06-2021, 13:22
eliot
Alıntı:
Originally Posted by armada467
arkadaş hala burda ise tekrar okusun bakalım piyasa ayımı boğa mı?
Bi buradayız ve oyundayız ne yazdığımızı da iyi biliriz
17-06-2021, 13:38
armada467
Alıntı:
Originally Posted by eliot
Bi buradayız ve oyundayız ne yazdığımızı da iyi biliriz
şu zamana kadar piyasa ayı olmaya devam etti e bide usd ye göre zarar nasıl boğa oldu bu yanıldığını kabullen piyasanın ne zaman boğa olacağını söylerim sana :))
17-06-2021, 14:12
eliot
Alıntı:
şu zamana kadar piyasa ayı olmaya devam etti e bide usd ye göre zarar nasıl boğa oldu bu yanıldığını kabullen piyasanın ne zaman boğa olacağını söylerim sana :))
😁😁 sen biraz kumda oyna i istersen oraya istediğin kadar büyük bir ayı resmî çizip izleyebilirsiniz kimlere kalmışız
17-06-2021, 14:16
armada467
Alıntı:
sen biraz kumda oyna i istersen oraya istediğin kadar büyük bir ayı resmî çizip izleyebilirsiniz kimlere kalmışız
gerçekler acıdır kabullenmek zordur göz gördüğünü akıl geleceği görür tercih kişinindir endeks 158 iken milleti uyardığımda da hep saldırdılar hala saldırıyorlar hiç problem değil herkesin kendi tercihi allah yukarda yakalananların yardımcısı olsun
17-06-2021, 14:28
eliot
Alıntı:
gerçekler acıdır kabullenmek zordur göz gördüğünü akıl geleceği görür tercih kişinindir endeks 158 iken milleti uyardığımda da hep saldırdılar hala saldırıyorlar hiç problem değil herkesin kendi tercihi allah yukarda yakalananların yardımcısı olsun
Katıldığımız tek nokta Allah Yukarıda Rabbim herkesin kalbini biliyor
17-06-2021, 14:34
armada467
Alıntı:
Katıldığımız tek nokta Allah Yukarıda Rabbim herkesin kalbini biliyor
Ben Allah yukarıda demek istemedim araya virgül koymalıydım Allah mekandan münezzehtir. Maliyeti yukarda olanlara Allah yardım etsin demek istedim.
17-06-2021, 17:24
Uygurlu
Alıntı:
arkadaş hala burda ise tekrar okusun bakalım piyasa ayımı boğa mı?
Yabancı gelmiyor piyasa da para yok bir süre1382 1450 bandında gider geliriz diye düşünüyorum yabancı gelmezse ayılar kesin galip gelir