Sayfa 307/699 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. kendi paranızı kendiniz yiyin...bakın borsanın en sağlam hissesi bu halde daha fazla yazmaya gerek bile duymuyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    arkadaş hala burda ise tekrar okusun bakalım piyasa ayımı boğa mı?
    Bi buradayız ve oyundayız ne yazdığımızı da iyi biliriz

3.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Bi buradayız ve oyundayız ne yazdığımızı da iyi biliriz
    şu zamana kadar piyasa ayı olmaya devam etti e bide usd ye göre zarar nasıl boğa oldu bu yanıldığını kabullen piyasanın ne zaman boğa olacağını söylerim sana )

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    şu zamana kadar piyasa ayı olmaya devam etti e bide usd ye göre zarar nasıl boğa oldu bu yanıldığını kabullen piyasanın ne zaman boğa olacağını söylerim sana )
    😁😁 sen biraz kumda oyna i istersen oraya istediğin kadar büyük bir ayı resmî çizip izleyebilirsiniz kimlere kalmışız

5.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    ���� sen biraz kumda oyna i istersen oraya istediğin kadar büyük bir ayı resmî çizip izleyebilirsiniz kimlere kalmışız
    gerçekler acıdır kabullenmek zordur göz gördüğünü akıl geleceği görür tercih kişinindir endeks 158 iken milleti uyardığımda da hep saldırdılar hala saldırıyorlar hiç problem değil herkesin kendi tercihi allah yukarda yakalananların yardımcısı olsun

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    gerçekler acıdır kabullenmek zordur göz gördüğünü akıl geleceği görür tercih kişinindir endeks 158 iken milleti uyardığımda da hep saldırdılar hala saldırıyorlar hiç problem değil herkesin kendi tercihi allah yukarda yakalananların yardımcısı olsun
    Katıldığımız tek nokta Allah Yukarıda Rabbim herkesin kalbini biliyor

7.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Katıldığımız tek nokta Allah Yukarıda Rabbim herkesin kalbini biliyor
    Ben Allah yukarıda demek istemedim araya virgül koymalıydım Allah mekandan münezzehtir. Maliyeti yukarda olanlara Allah yardım etsin demek istedim.

8.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    arkadaş hala burda ise tekrar okusun bakalım piyasa ayımı boğa mı?
    Yabancı gelmiyor piyasa da para yok bir süre1382 1450 bandında gider geliriz diye düşünüyorum yabancı gelmezse ayılar kesin galip gelir

Sayfa 307/699 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •