Tüm forumun berat kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.Tüm kırgınlıkların - dargınlıkların bittiği,beraber mutlu bir yıl geçirmemizi umarım.
Printable View
Tüm forumun berat kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.Tüm kırgınlıkların - dargınlıkların bittiği,beraber mutlu bir yıl geçirmemizi umarım.
Teşekkürler sacro abi bizlere güven veriosunuz
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Krdmd ve tav fener de olsa gerek:)
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro usta be gozunu seviyim su Ekgyo ya bir yorum yap. Daha once sormuslar da istemediniz sanirim. Degerlendirirseniz sevinirim. Saygilar sevgiler
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne çabuk sildiniz yahu.
Ben hiç bişey göremedim..:(
Dostlara Selamlar, Hayirli ve Bereketli Seanslar,
Aksam yine dokturmus Sacro Hocam. Ben de ofisten dogru seyrediyordum yazdiklarini. Ama bastan pesin pesin uyardi "Parazit yapmayin" diye, korktuk, araya giremedik. :) Eksik olmayin Sacro Hocam. Cok guzel chozumlemeler yapmissiniz, sagolun varolun.
Hususen de Zoren'deki Al-UCUR-DOSE formasyonunu cok takdir ettim. Aynen de oyle yapiyorlar. Bazen bekleme suresi cok uzuyor ve vatandas lanet edip uc besine bakmadan satiyor. Aslinda cogu kagittaki ana fikir bu: insanlari bezdirip, kagidin artik asla cikmayacagi algisi olusturarak, elindeki mali ucuza kapatmak....Ve daha sonra da kagidin sonsuza kadar cikacagi hissi vererek en tepelerden mali KHY lara kilitlemek.
Ben oyumu IZMDC yerine KRDMD den yana kullandim. Daha diplerde oldugu icin ve ghelecekte zarardan kara gecme ihtimalini yuksek gordugum icin. Ayrica yeniden yapilanma, modernizasyon vs projeleri de sicak geldi bana. Otekisi kotu oldugu icini degil, digerini azcok arastirdigim ve fabrikasini gordugum icin daha sicak geldi. Yoksa ikisinde de ciddi sicaklik sozkonusu; adamlar topragi eritip icindeki demiri sivi hale getiriyorlar. Daha sicak ne olabilir ki bu dunyada!!! :yahoo:
Digeri de; BAGFAS nedense sicak geliyor. Ama topigine giderseniz bir suru aglayan gorursunuz. Bence aglayan sayisi maximum oldugu zaman o hissenin alim vakti gelmistir. :)
ASLAN zaten bir giderse 4'e 5'e katlamadan durmuyor. Alip sattigim bir hisse degil, ama takip etmisligim var azcok.
PETKIM'deki yuksek montanli islemler, Varlik Fonu'dan gelen alimlar ve Emeklilik Fonlarina yaptirilan zoraki alimlar olabilir mi diye durtuyor seytan. Ama butun bunlari bilmek yada arastirmak gereksiz. Sen para kazanmaya bak kardesim, birak kim aliyorsa alsin.... Gerci satilan mallar butun ulkeye ait, herkesin mali. Ama olsun, benim elimden birsey gelmiyor ki. Imkanim olsa, hepsini ben satin alip hazineye hediye etsem keske.....
Masadaki zarlar hileli diyorum ben israrla. Ama ahai diyor ki, biz para kazaniyoruz. Sonuca bakariz. Ben ne diyorum; Adam hakli Beyler...Vatandas buraya para kazanmaya geliyor ve kazaniyor da.
Butun bu hayali yukselislerin, ulkeye son 15 yilda giren 130 milyar $ lik kara paranin (dunku ghazete haberi bu, Twitter'da okumustum. Sanirim Cumhuriyet muhabiriydi haberi yapan. Kaynak ise uluslararasi seffaflik komisyonu yada ona benzer birsey. Rakamlarin ciddi oldugunu dusunuyorum...), satilan ve ozellestirilen kamu kurumlarinin, 450 milyar $ lik yabanci borclanmanin, hortumlanan kamu kurumlarinin ve icleri bosaltilan bankalarin, yandastan alinmayan, affedilen milyarlarca TL lik vergilerin vs nin bedelini birileri cok pis odeyecek. Ama bakalim kime denk gelecek bu. Ya biz odeyecegiz, yada cocuklarimiz ve torunlarimiz. Ama birileri mutlaka odeyecek; er yada gec. Yok oyle yagma; sen gir lokantaya, aksirincaya, tiksirincaya kadar gotur her turlu yemekten, uzerine 3-5 cesit tatliyi da gom. Sonra cek git. Oyle bir dunya yok, olmadigini da gorecegiz insallah.
Ama konumuz bu degil, yine dagittim konuyu. Sacro Hocama bir tesekkur eedip cikacaktim. Aha da ciktim.
Hayirli ve bereketli seanslar,
\
freesky