bilanço pek iyi gelmese de; bugün biraz maliyetim altına inse de ; izmdc yazmana sevindim sacro
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
# Zoren
Geçmişte al uçur döşe grafiği paylaşmıştım bilenler bilir. Zoren bundan ibarettir. Gelecekteki tahmini resmi resmediyorum.
İlk önce geçmişteki grafiğim.
Şimdide bu al uçur döşenin
gelecekteki hali.
kırmızı böle 2014 dibinin aynı o dipten kurtuldu. Şimdi bir kaç ay mavi bölgeyi yapacağız sonra rampa öncesi hazırlık bölgesi var, orada geçilirse uçuş ve katıksız Rally.
Zamansallık olarak kabaca çizdim sadece durumu anlamak bakımından yani daha çok zamanı olduğu için üstüne çok düşmedim.
Ama ana resim böyle olabilir.
![]()
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
# Kipa
Kısada 2.15 den sonra 2.40-2.50 doğru uzayabilir.
2.50 karar noktası.
Aynı zamanda 2.50 seviyesi 7-8 yıllık büyük bir direnç.
2006 yılı zirvesinden geçen 11 sene. Mesela vesteli düşünün 2006 yılının zirvesinden 10 yılda 1 lerde sürünüyordu aldılar 10 kata götürdüler.
Banviti düşünün süründü süründü sürünce çat çat çat 2 liradan 11 :D
Bu kağıttada böyle bir potansiyelli grafik mevcut.
Uzunda 2x 3x 4x 5x ............... :D
karar noktası 2.50
![]()
Elinize sağlık vaktinizi ayırıp bilgi paylaşıyorsunuz teşekkürler üstad
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri